To vigtige sejre til HIF’s ungdomshold

To vigtige sejre til HIF’s ungdomshold

Med i toppen efter to sejre over Næstved

FODBOLD: Det er ikke kun Hvidovres NordicBet ligahold der har et godt tag på Næstved. I weekenden nedlagde klubbens to ungdoms-divisionshold også sydsjællænderne.

U17-div.mandskabet fik en kanonstart, da Anders Ehlers-Hasse åbnede målfesten efter otte minutter, og kort efter fulgte brændvarme Oliver Lippert op og gjorde det til 2-0, - det var tredje kamp i træk at Lippert fandt netmaskerne.

Det næste mål lod dog vente på sig. Men med 20 minutter igen kom topscorer Zeeshan Afsal så med dødsstødet med scoringen til 3-0, og mod slutningen bliver ydmygelsen så total da indskiftede Ali Haider Sah kom på måltavlen til 4-0. I overtiden blev Oliver Lippert så dobbelt målscorer, da han lukkede målfesten med sin 6. sæsonscoring til slutfacit 5-0.

Ikke så overbevisende

U19 talenterne tog sæsonens ottende sejr ud af 11 mulige, da man på “Kunsten” i Avedøre også mødte Næstved lørdag eftermiddag.

Det skulle dog ikke blive overbevisende som U17, selvom anfører Yasin Dogan bare skulle bruge fem minutter for at bringe HIF i front med sit sæsonmål nummer otte. Den føring så længe ud til at holde, men med et kvarter igen fik gæsterne udlignet til 1-1.

Scoringen slog dog ikke HIF ud, og dybt ind i overtiden var det Marco Vinterberg, der sikrede hjemmeholdet en 2-1 sejr og alle tre point, - et resultat, der sender HIF op på 4. pladsen i divisionen.

På lørdag er det så HIF’s tur til at tage til Sydsjælland, når begge hold gæster HB Køge.

menu
menu