Topspillere skriver med Fighters

Topspillere skriver med Fighters

Finske Joonas Riekkinen og svenske Kim Johansson har signeret aftaler med Fighters for den kommende sæson. To profiler, der får nøgleroller i kommende sæson

ISHOCKEY: Erfarne Joonas Riekkinen ankommer til Hvidovre Fighters fra Gentofte Stars, hvor han over to sæsoner har været en bærende spiller. Med 465 kampe i den bedste finske række, er der ingen tvivl om, at den 30-årige centerspiller, bliver en mærkbar forstærkning til den unge Fighters-trup. Skåningen Kim Johansson tager turen over Øresund, hvor han gennem de seneste fire sæsoner har været kaptajn for IK Pantern i den næstbedste svenske række. De to spillere får vigtige roller på Fighters-mandskabet, fortæller cheftræner Peter Enehag:

- Joonas og Kim bringer begge to værdifuld rutine og lederskab, som vores ellers unge hold behøver. De har spillet på højeste niveau i mange år og kan vise vores unge spillere hvad der kræves for at blive elitespiller. Kim kender også vores spilsystem, hvilket også er en stor fordel.

Tilføjelsen af to spillere med hår på brystet, efter mange år i manegen, skal tage Fighters videre i rejsen mod et mere stabilt sportsligt udtryk.

- Sidste sæson havde vi måske lidt for mange spillere uden erfaring fra Metal Ligaen, mens det hold vi arbejder på at sammensætte nu, har betydeligt flere spillere, som tidligere har optrådt i enten Metal Ligaen, et tilsvarende niveau eller bedre. Det indebærer, at Fighters tager næste skridt i udviklingen som en etableret eliteklub, konstaterer cheftræneren.

Hvidovre Fighters mangler stadig at få en lille håndfuld spillere på plads, før truppen til den kommende sæson står fuldstændig klar.

menu
menu