Tour De Hvidovre byder på en turistoplevelse i din egen by

Tour De Hvidovre byder på en turistoplevelse i din egen by

Lørdag den 25. august byder Hvidovre Avis og Hvidovre Nærradio på næsten alt hvad Hvidovre står for.

Det hele tager sin start foran byens fæstning “Rådhuspladen” hvor glade kræmmere - Biltorvet og HIF Gamle Kæmpere før og efter touren er på plads.

Får på Avedøre Sletten

- På cykelturen kan man opleve fårene frit gående på Avedøresletten, her har vi lagt det ene depot, så familier med børn har lidt at studere halvejs på touren, her der er også mulighed for på opsatte tavler at studere lidt om Vestvoldens historie, siger Jan Nørgren

Den naturskønne Mågepark

- Mange af vore deltagere på sidste års tour var mere eller mindre imponeret over hvor smuk og brugervenlig Mågeparken er som udflugtsmål for hele familien, det arbejde som Vej og Park fra Hvidovre Kommune har gjort som er så flot, får man også rig mulighed for at besigtige som en del af hjemturen.

Depot ved Vindmøllen på Avedøre Holme

Et pitstop så tæt på havets bølger er i år et faktum med hjælp fra Hvidovre Vindmøllelaug, hvor der i år er depot.

På plateauet hvor man udover fortæringen på depotet, kan vinde vin på et lod alle får, inden man kører videre på touren, og hvem ved, mon ikke Erik Frølund Thomsen, som er tilstede, kan en eller anden historie om medvind hvis man spørger ham! På begge depoter vil Glarmester Svensson igen i år sørge for vand, frugt, chokolade og i år lette sandwich.

På Rådhuspladsen efter Touren helstegt pattegris

Restaurant Halvleg & Telte Nu sørger igen i år for deltagerne efter touren, der vil til lejligheden blive opsat telt med mulighed for køb af helstegt pattegris m. tilbehør. Grupper/Hold kan kontakte Restaurant Halvleg på telefon 53 64 46 88 så sørger de for alt er klart på det tidspunkt man ønsker at spise.

Pokal til største hold

Som altid er der en flot pokal til det største hold, i tour historien har bl.a. Hvidovrelisten, Hvidovre Nærradios Venner og HIF’s Gamle Kæmper vundet pokalen, sidste år var det Restaurant Halvleg der fik pokalen spændende bliver det hvem der får pokalen på årets tur ?

Tag børnene med gratis på Touren

- En af de mere sjældne ting i hverdagen er gratis fornøjelserne, vi byder på en af slagsen, så når de voksne melder sig til på tourdehvidovre.dk taster man blot navn og alder på barnet og så er de med U/B. Meget mere information om Tour De Hvidovre findes på tilmeldingslinket tourdehvidovre.dk.

menu
menu