Touren en del af årets store begivenhed på Rådhuspladsen

Touren en del af årets store begivenhed på Rådhuspladsen

Nyt startsted, ny dag og sandwich i stedet for morgenmad - Tilmeldingen er i gang

Der er lagt op til den helt store fest lørdag den 25. august. Her er årets cykelbegivenhed en del af HIF Gamle Kæmpers Markedsdag.

Kræmmermarked - Underholdning - Biltorv

Restaurant Halvleg og telte.nu vil på dagen tilbyde helstegt pattegris med tilbehør grillpølser - koldt fadøl - vand efter cykelturen så med eller uden cykel bliver det en herlig dag foran Hvidovre Rådhus

To depoter med forplejning

På den 25 km. lange rute er Glarmester Svensson som altid på plads som sponsor både på det første depot hos Hvidovre Vindmøllelaugs plateau på Avedøre Holme, hvor der vil være vand chokolade og sandwich, samt en lille konkurrence som formand Erik Frølund Thomsen fra Hvidovre Vindmøllelaug står for, med vinpræmier til de heldige vindere.

Det sidste depot er i forlængelse af Avedøresletten hvor der ligeledes vil være vand - chokolade og sandwich inden er herlig tur går tilbage til Rådhuspladsen via Mågeparken.

Børn deltager naturligvis gratis ifølge voksne, og prisen er i år kr. 90,- inkl. gebyr. På deltagerbeviset er der lodtrækning om flotte præmier bl.a. gavekurv, chokolade, vin og kaffe.

- Med kæmpe stor hjælp fra Vej og Park i Hvidovre Kommune som tilrettelægger af denne flotte rute, håber vi at se rigtig mange glade borgere til årets begivenhed, med udgangspunkt for en herlig dag foran Hvidovre Rådhus, siger Jan Nørregren.

Kør med på Tour De Hvidovre og få del af Hvidovres flotte natur lørdag den 25. august - første start er kl. 10.00 - tilmeld dig/jer på tourdehvidovre.dk

Depotet ved Brøndby strand

Depotet ved Brøndby strand

menu
menu