Traditionel 1. maj i Hvidovre

Traditionel 1. maj i Hvidovre

Socialdemokratiet, SF og Enhedslisten fejrede 1. maj med taler og underholdning

Traditionerne blev holdt i hævd, da Hvidovres tre røde partier fejrede Arbejdernes Internationale Kampdag - 1. maj i Hvidovre.

I Kometen samlede Socialdemokraterne sig til morgenmad og taler efter flaget var blevet hejst foran Rådhuset. Den raskmeldte borgmester Helle Adelborg inspirerede salen til stående klapsalver efter en både personlig og politisk tale.

- At påbegynde mit job igen på denne arbejdernes festdag gør også min dag mere glædelig. I forhold til det nærtstående folketingsvalg, er det mit håb, at befolkningen vil dømme den borgerlige regering på deres handlinger igennem de sidste fire år, og ikke på den ulidelige mængde varm luft i form af ord, der her i panikkens stund strømmer fra statsministeren, sagde Helle Adelborg blandt andet i sin tale.

Hos Enhedslisten, der fejrede 1. maj i salen på Risbjerggård på den anden side af Hvidovrevej, var der taler fra blandt andet Karina Rohr Sørensen fra Folkebevægelsen mod EU og fra kommunalbestyrelsesmedlem Gert Wahl. Derudover var der traditionen tro underholdning fra Cirkus Panik samt sang og musik.

I Rytterskolen i den nordlige ende af Hvidovrevej samlede SF sig og her holdt kommunalbestyrelsesmedlen Anders Wolf Andresen, i lighed med Helle Adelborg i Kometen, en tale om det socialistiske ønske om en ny regering.

- Vi skal vinde folketingsvalget, så de næste to årtier, 20’erne og 30’erne bliver regeret efter sociale, humanistiske og grønne idealer - med så meget folkesocialisme vi SF’ere nu kan komme til at få med! Når vi har vundet folketingsvalget og nye magthavere er kommet til på Christiansborg, så er der brug for byer og kommuner, der viser vejen frem, lød det blandt andet fra Anders Wolf Andresen.red

Socialdemokratiet holdt deres 1. maj i Kometen, hvor der var stående bifald til borgmesteren.

Socialdemokratiet holdt deres 1. maj i Kometen, hvor der var stående bifald til borgmesteren.

Enhedslisten holdt deres 1. maj møde på Risbjerggård med underholdning af Cirkus Panik.

Enhedslisten holdt deres 1. maj møde på Risbjerggård med underholdning af Cirkus Panik.

hgfh

hgfh

menu
menu