Tre sejre i Tyrkiet

Tre sejre i Tyrkiet

FODBOLD: En Avedøretrup på 26 spillere fra 1. og 2. holdet er hjem vendt fra en succesfuld træningsuge i Tyrkiet med tre sejre.

- Vi oplevede fantastiske hotelfaciliteter og nogle virkelige gode baneforhold, - i det hele taget en træningslejr, hvor alt det praktiske med hotel, værelser, forhold på hotellet, transport til og fra træning/kamp m.v. var på et meget højt niveau, siger næstformand Kim Junge.

Der var planlagt to gange træning/kamp om dagen, og Avedøre spillede tre kampe på turen. Først mod FC Kinn Binn (kinesisk 2. division) som leverede rigtig god, og anderledes modstand. En fin oplevelse, som Avedøre dog trak sig sejrrigt ud af med resultatet 2-1 på mål af Mikkel Bang og Mikkel Reimer-Gadby. Derefter mødte man Møn, hvor den relativt store niveauforskel udmøntede sig i en klar 5-0 sejr med to mål fra Jack Overby og et hver fra Mathias Redke Jensen, Marco Ilsø og Besnik Ljoki.

- Sidste træningskamp faldt også på Avedøres sidste dag på træningslejren, og den blev imødeset med en del spænding fra trænerteamets side. Hvor mange kræfter var der tilbage, og var spillerne i stand til at finde det rigtige niveau efter nogle fysisk hårde dage, bemærker Kim Junge.

​Den tyske modstander FC Singen var absolut en jævnbyrdig modstander. Avedøre startede klart bedst, men man var spændt på om spillerne kunne holde kampen igennem efter det hårde program. Avedøre spillerne viste en imponerende mental og fysisk styrke hele vejen igennem 2. halvleg.

Krummer i holdet!

- Det var tydeligt, at hele bænken, udskiftningsspillere og alle spillere på banen virkelig 100 % gik efter at lukke kampen. Højt spændingsniveau og ærgerrighed, kombineret med imponerende mængder rigtige løb, efterlod alle med et stærk tro på at der er krummer i dette hold. Det hele blev forløst med en sen scoring af indskiftede Jack Overby.

- Træningslejren havde til formål at videreføre de klassiske Avedøre dyder: Kombinationen af det sportslige og det sociale. Det sportslige niveau var virkelig højt, og alle spillere leverede indsatser der tillader Avedøre at have forventninger om en topplacering for vores DS hold og en oprykning for vores serie 3 hold, slutter Kim Junge.

Turen gav også den nyvalgte formand Michael Junge en lejlighed til at præsentere nogle af den nye bestyrelses tanker om hvordan Avedøre som klub skal udvikle sig henover de næste år, og en lejlighed til at beskrive det organisatoriske momentum klubben befinder sig i.

menu
menu