Tre sportsklubber og hotel vil skabe skabe liv i Hvidovre

Tre sportsklubber
og hotel vil skabe
skabe liv i Hvidovre

Planlægger Drive-in-banko på p-pladsen ved Scandic Hotel

Mens der stadig er et tæt forsamlingsforbud i Danmark, er et utraditionelt samarbejde forhåbentlig med til at skabe lidt ekstra glæde i Hvidovre her i denne corona-tid. Selv om samfundet så småt er ved at åbne op, så mangler der stadig liv og glade dage - også her i Hvidovre.

Det har tre af kommunens store idrætsforeninger besluttet sig for at gøre noget ved.

I tæt samarbejde med Scandic Hotel i Hvidovre kommer der derfor til at være en stribe drive-in arrangementer på hotellets store parkeringsplads hen over tre dage - fra fredag den 5. til søndag den 7. juni.

Arrangementer, som Hvidovre Fodbold, Rosenhøj Boldklub og Hvidovre Badminton Club står sammen om at stable på benene i det der kan betegnes som et både utraditionelt og nyskabende samarbejde.

- Vi er jo stadig corona-ramte i forhold til at samles mange mennesker under normale vilkår. Men forhåbentlig har byens borgere lyst til, at hoppe med på drive-in bølgen, hvor man jo kan putte familie eller nære venner ind i bilen, og på den måde alligevel få en fin fællesskabsoplevelse, fastslår Scandic Hvidovres dynamiske direktør, Anne Louise Nielsen.

Hun har derfor nu søgt politiets tilladelse til at få lov til at bruge hotellets parkeringsplads, hvor der er plads til 132 biler. pr. arrangement. Samtidig er de tre lokale sportsklubber gået sammen om at strikke tre hyggelige dage sammen. På alle tre dage er det planen, at der bl.a. skal inviteres til bil-banko med start kl. 15.00.

Under pandemien er den slags banko-arrangementer, hvor man siddende i bilen kan deltage i banko via bil-radioens FM-bånd, vokset i popularitet - så det skal selvfølgelig være hovedessensen i 3-dages arrangementet i Hvidovre.

En ”p-plads” koster 300 kr. Inkluderet i det beløb er spilleplader til bilens chauffør. Derfra kan medpassagererne så tilkøbe adgang til de 10 spil til spotpris: 50 kr. pr. snude.

Takket være Scandics involvering bliver der ligeledes mulighed for at bestille mad og drikkevarer til levering i bilen, som man enten vil få udleveret midtvejs i bil-banko arrangementet, hvor der indlægges en pause, eller som man kan vælge at tage med hjem efter afslutningen på arrangementerne.

- Vi opererer med en samlet præmiesum på 60.000 kr. Og et eventuelt overskud deles ligeligt imellem de tre arrangørklubber, der til gengæld stiller med det fornødne antal frivillige hjælpere, som skal sikre, at vi får tre dejlige dage her i Hvidovre, fortæller Peter Lassen, sports- og salgschef i Hvidovre Fodbold.

- I en tid hvor alle foreninger er ramt på pengepungen på grund af pandemien, er det ikke uvæsentligt, hvis vi kan tjene en skilling på de tre dage. Men det er ligeså vigtigt, at vi kan bidrage til lidt adspredelse i en monoton hverdag, påpeger Henrik Bøggild fra Rosenhøj Boldklub, mens Bo Sørensen fra Hvidovre Badminton Club, ligeledes glæder sig over perspektiverne ved, at tre vidt forskellige foreninger sammen med Scandic Hvidovre samles om det utraditionelle tiltag.

- Jeg tror egentlig kun det her er starten på et frugtbart samarbejde på tværs af klubber og sportsgrene, konkluderer han.

Billetsalget er gået i gang - ud fra ”først-til-mølle-princippet” - så klik ind på følgende link: flexbillet.dk/hvidovre

På dette link kan både købes parkeringsplads, ekstra bingoplader til de øvrige passagerer i bilen, samt mad og drikke.

Arrangørgruppen forventer i de kommende dage at kunne fortælle om andre tiltag i forhold til arrangementer ved Scandic Hvidovre.

menu
menu