TV kampe fra Hvidovre Attack, men forholdene er ikke til det

TV kampe fra Hvidovre Attack, men forholdene er ikke til det

Avedøre Idrætscenter ubrugeligt til TV-kampe

FLOORBALL: Når efterårets sæson for Select herreliga går i gang, er det med TV-dækning af otte grundspilskampe. Kampene bliver vist på kanalen SPORT LIVE, der kan vælges hos de fleste tv-distributører. Som udgangspunkt skulle det betyde af Hvidovre Attack bliver vist to gange, men forholdene er ikke til det på hjemmebane i Avedøre Idrætscenter.

At streaming af sport bliver en større del af topidrætten fremover er ingen vist i tvivl om, især hos de mindre forbund som ikke har professionel liga. Det var der nok ikke mange i Hvidovre kommune der kunne drømme om, da byens mange sportfaciliteter blev etableret. Faktisk er der ingen haller i Hvidovre kommune der har brugbare forhold til TV/streaming som også kan få tilskuerne med.

En mur er baggrunden

I Avedøre Idrætscenter kan der lige stå et kamera på en trappe over tilskuerne, så ”baggrunden” bliver en murstensvæg, noget der ikke er en særlig god reklame, især efter de tomme Corona tribuner i Superligaen har slået en tyk streg under, hvor vigtig en del tilskuere er, også for tv/streaming.

I de øvrige haller er der enten ikke plads, eller for tæt på gulvet, hos Hvidovre Volleyball, hvor forbundets steaming kanal også er ude og lave en flot produktion et par gange om året i Frihedens Idrætscenter, er man så heldige at en volleyball bane er markant mindre end en basket-, håndbold- og floorballbane m.m. Til gengæld skal der en mindre stilladsopsætning til, for at komme op i en fornuftig højde.

Der er sikkert mange af klubberne der med kyshånd ville tage imod en mindre renovering af en af hallerne, der kunne give nogle brugbare forhold til tv/streaming.

Ønsketænkningen kunne også være en ny intim opvisningshal med forhold til de Hvidovre-klubber, som er med helt fremme i deres respektive idrætsgrene.

Grundspilskampene i floorballligaen bliver vist over otte torsdagsaftener i efteråret forskellige steder i landet. I aftalen indgår også visning af Pokalfinalen i januar 2021 og DM-finalerne i Helsingør til april 2021.

ka-ma

menu
menu