Tyskerne var bare alt for stærke...

Tyskerne var bare alt for stærke...

3-0 nederlag mod Hansa Rostock i den sidste testkamp før premieren på søndag i Lyngby

FODBOLD: - Efter det flotte spil mod F.C Nykøbing er vi kommet rigtigt ned på jorden i de seneste testkampe, og jeg må sige, at vi næsten blev spillet ud af banen i lørdags mod Hansa Rostock. Nu håber vi så bare, at det gamle mundheld om “en dårlig generalprøve giver en god premiere”, holder stik i første kamp i 1. division, mod det tidligere Superligamandskab Lyngby på søndag kl. 13.45 på Lyngby Stadion.

Sådan siger Peter Lassen fra Hvidovre Fodbold efter den lange bustur til Tyskland i lørdags, hvor man spillede på et flot stadion på billardtæppeagtig bane i byen Neukloster ca. 40 km fra Rostock. Trods varmegrader på 32-33 kom der omkring 4.000 tilskuere til kampen. Hansa Rostock har stadig mange supporters og fans, selv om man er rykket ned i Bundesliga 3.

Bedre end Superliga?

- Jeg er i øvrigt meget imponeret over deres styrke, bemærker Peter Lassen. - Jeg tror faktisk holdene i Bundesliga 3 er mindst lige så gode, ja måske endda bedre, end de danske Superligahold. Foruden Hansa Rostock er det jo bl.a. storklubber som Kaiserslautern, 1860 München, Karlsruhe, Cottbus og Uerdingen, som alle har spillet i den bedste liga.

- Når det er sagt, må det også tilføjes, at vore spillere slet ikke levede op til niveauet og det presspil træner Frandsen har dikteret. Vi var også meget langt fra at score, - nærmest ved var unge Frederik Emil Andersen på et langskud, som den tyske målmand fik slået ud på stolpen, og Kim Aabech må også noteres for et ganske godt forsøg.

mads-

menu
menu