Udfordring:

Udfordring:

Kan du udelukkende købe lokalt?

Kan vi som forbrugere klare os helt og holdent uden Lagkagehuset, boghandler og Magasin? Kan vi som forbrugere klare os helt og holdent uden at købe ting på nettet, fra steder der ikke er lokale?

Et blomstrende lokalt handelsliv er i hvert fald afhængigt af, at vi som Hvidovre-borgere køber lokalt. Men hvor let eller svært er det egentlig at klare os med de indkøbsmuligheder vi har i Hvidovre?

Om fire uger har Køb-lokalt-kampagnen den store køb lokalt dag i Hvidovre. I den forbindelse leder Hvidovre Avis efter nogle Hvidovre-borgere i alle aldre, der har lyst til at tage køb-lokalt-udfordring op - og som har lyst til at fortælle Hvidovre Avis om deres oplevelser. Både hvornår det har været let og hvornår det har svært at klare sig med de lokale muligheder.

En udfordring

Det drejer sig i al sin enkelthed om, hvor længe man kan klare sig med udelukkende at købe ind i Hvidovre. Hvilke udfordringer giver det - hvad mangler der, og hvad mangler der slet ikke, hvis vi udelukkende skal gøre vores indkøb mm. lokalt.

Det er ikke en konkurrence, men alene en udfordring, der måske kan tjene som inspiration for andre. Samtidig kan de erhvervsdrivende få et indblik i, hvad der gør det svært at handle lokalt, hvad der gør det let at handle lokalt.

Har du lyst til at være med i køb-lokalt-udfordringen, så skriv til Hvidovre Avis på red@hvidovre.dk.

key

menu
menu