Udgiver bogen om "Kongehuset i det nye årtusinde"

Udgiver bogen om
"Kongehuset i det
nye årtusinde"

Henrik Hildebrandt, fotograf og tidligere Hvidovreborger gennem 25 år, er klar til at levere en ny bog som fødselsdagsgave til Dronning Margrethe på 80-årsdagen. Bogen kommer på gaden den 30. marts.

- Bogen, der har fået titlen "Kongehuset i det nye årtusind", beskriver kongefamiliens dagligdag sammen med de histotriske begivenheder, fortæller Henrik Hildebranbd. - Der er fotografier med fra 1982 til 2020, en masse billeder som aldrig har været vist før, bl.a. fra fem nytårstaler, hvor vi er meget få fotografer der for lov til at fotografere. Henrik

Henrik Hildebrandt har altid været interesseret i at fotografere. Han startede i 1979 med at fotografere til koncerter, og i 1982 fotograferede han Dronning Margrethe første gang; - det skete i Palads Teatret ved en gallaprimære på filmen " Foxfire Light ", hvor skuespilleren Tippi Hedren var i København og mødte Dronningen.

- Jeg har fulgt de kongelige lige siden, og været med til en række historiske begivenheder, siger Henrik Hildebrandt, der også fotograferer for store fotobureauer i udlandet som leverer hans billeder rundt i hele verden.

menu
menu