Udvid din læseoplevelse i fællesskab med andre

Udvid din læseoplevelse i fællesskab med andre

Læsefællesskab og højtlæsning for voksne, er en fin måde at udvide sin læseoplevelse på og samtidig indgå i et fællesskab med andre.

Det er der rig mulighed for i HvidovreBibliotekerne.

Under overskriften Fælleslæsning kan man møde andre, der nærer en kærlighed til litteratur. Bibliotekar Helle Tjørnov har udvalgt prosa og poesi, der læses sammen. Tjørnov guider den efterfølgende samtale, der tager udgangspunkt i deltagernes umiddelbare oplevelse. Der kræves derfor ingen form for forberedelse. Højtlæsning forbinder vi typisk med noget, som vi er fælles om med vores børn eller børnebørn. Men det er ikke kun børn, der har gavn og glæde af højtlæsning. Når man lytter til en historie, får tankerne frit spil og oplevelsen intensiveres. Bibliotekarerne Kate Holm-Fjelster og Marianna Krarup, læser højt fra passager fra deres yndlingslitteratur i lyset fra pejsen og stearinlysenes skær.

Fælleslæsning finder sted første gang på Hvidovre Hovedbibiotek den 1. februar kl. 14.30 – 16.00. Det er gratis at deltage men kræver tilmelding på telefon 3639 2000 Højtlæsning for voksne finder sted første gang mandag den 7. februar kl. 16.30 – 17.30. Det er gratis at deltage men kræver tilmelding på telefon 3634 3600

Find de øvrige datoer for læseoplevelserne og andre litteraturfællesskaber på hvidovrebib.dk.

menu
menu