Ulf Pilgaard kommer til Kometen

Ulf Pilgaard kommer til Kometen

Ulf Pilgaard fortæller nu endelig, efter mere end 50 år med hovedroller på teater- og revyscener, i tv-serier og på film, hele historien om sin enestående karriere. Tag med Ulf på en rejse tilbage til gennembruddet på ABC Teatret, de mange forskellige roller på landets teatre og de mere end 30 år i Cirkusrevyen.

Gennem foredraget “Mit liv som Ulf” giver Ulf også sine tilhørere et unikt indblik i de store personligheder, som han arbejder og har arbejdet sammen med blandt andet Dirch Passer, Preben Kaas, Morten Grunwald, Claus Ryskjær og Lisbet Dahl. Det hele serveret i en humoristisk og overraskende fortælling om opvæksten i et præstehjem og med sjove anekdoter fra skuespillerverdenen og tankevækkende historier om at finde sin egen plads i livet.

Ulf Pilgaard er ikke bare en af Danmarks højeste, men også en af de største skuespillere, og han har været i branchen siden 1963. Ud over Cirkusrevyen og teatret er han bl.a. kendt for sine filmroller i Nattevagten af Ole Bornedal, i den første Olsen Banden film, i tv-serien Borgen samt i spillefilmene Nøddebo Præstegård, Kandidaten, Arven og mange flere.

Ulf Pilgaard er hædret med flere priser, deriblandt Årets Æreskunstner i 2000, Lauritzen Prisen som Årets Skuespiller i 2011 og Årets Dirch i 2006 og 2012, ligesom han fik både en Bodil- og en Robert-pris for filmen Farligt Venskab. I 2007 modtog Ulf Pilgaard Ridderkorset af Dronning Margrethe. Tilmelding til AOF Hvidovre

“Mit liv som Ulf” afholdes i Kometen tirsdag den 1. oktober kl. 19. Det er AOF Hvidovre, der arrangerer, og tilmelding og betaling kan ske på hvidovre.aof.dk, på 36 39 00 00 eller ved henvendelse til kontoret på Hvidovrevej 438 i åbningstiden. Billetter koster 175 kr., og der er rabat til kursister på AOF Hvidovres efterårshold.

menu
menu