Uno Apold til FC Nordsjælland

Uno Apold til FC Nordsjælland

FODBOLD: Uno Apold, tidl. divisionsspiller og træner i Hvidovre, og senest i Avedøre, bliver ny cheftræner på FC Nordsjællands akademi for U18-pigerne, og kan altså se frem til at styre holdet i den bedste U18 række for pigerne.

Head of Women’s football, Christian Taylor, fortæller om aftalen med Uno Apold: - Vi er utrolige glade for at byde Uno velkommen hos os. Han er både en dygtig træner og et fantastisk menneske der har en passion for at se unge mennesker vokse og udvikle sig. Han er præcis den trænerprofil vi har brug for ift. at sammenryste truppen og få FCN etableret i toppen af dansk pige- og kvindefodbold.

49-årige Uno Apold, der kommer med en A-licens træneruddannelse, udtaler: - Jeg glæder mig til at blive en del af en spændende klub med et utrolig stærkt træningsmiljø, hvor værdierne er vigtige. Jeg er meget imponeret over FC Nordsjællands satsning på kvinde- og pigefodbold, hvor man vil overføre know-how fra drengene til pigerne og samtidig stille faciliteter og trænere til rådighed for pigerne er enormt motiverende.

menu
menu