Vadede i chancer, men tabte 1-0 i det nordjyske

Vadede i chancer, men
tabte 1-0 i det nordjyske

Med bare 50 % udnyttelse af oplagte målchancer, havde HIF vundet stort. Bundhold eller ej, - en vigtig kamp i Hvidovre fredag aften!

FODBOLD: HIF kunne ikke nedlægge Superliga-nedrykkerne Vendsyssel FF da holdet søndag aften var en tur i det nordjyske.

Begge hold havde været i aktion i pokalen onsdag aften, hvor hjemmeholdet let spankulerede forbi Kjellerup med en 9-0 sejr, hvor HIF måtte ud i forlænget spilletid for at nedlægge Brønshøj. Om det var det, samt en lang bustur, der gjorde af HIF kom skidt i gang, er svært at sige, men HIF var længe om at finde melodien. Bedre blev det ikke da Hakan Redzep kort inde i kampen fik en skade, der tvang HIF til en udskiftning efter bare en halv time.

HIF var ellers tæt på at få en drømmestart allerede efter syv minutter, da Mikkel Nøhr kom til baglinjen og fandt Stefan Nygaard, der ikke udnyttede den store chance. Kort efter er det hjemmeholdets tur til at få en stor chance, men Filip Djukic får flot afværget. Derudover blev det ikke til de store chancer til nogen af holdene.

Mål ud af ingenting

Hjemmeholdet fik så et mål, der kom ud af ingenting, da den ellers så rutinerede Mike Mortensen fik noget der kunne ligne en kæmpe "hjerneblødning" da han, som sidste mand med masser af tid, tabte bolden lige uden for feltet, så en modstander kunne snuppe bolden og gøre det til 1-0. En rigtig dum fadæse.

Brændte 100 %-chancer

Efter pausen kom der masser af chancer. HIF begyndte at få et klart overtag, man vadede faktisk i målchancer. Først havde Nicolaj Agger en stor mulighed, men headede over mål, kort efter sendte Magnus Fredslund en god bold af sted til Stefan Nygaard, der kikser alene med den jyske keeper.

Træner Per Frandsen havde fra start ændret lidt på holdet og var gået over i en 3-4-3 formation, men den sidste halve time skiftede han Morten Nielsen og Marcus Lindberg ind, og gik over i en 4-4-2. Det satte for alvor gang i HIF’s offensiv, hvor det både blev til en friløber til Nicklas Schmidt og Mikkel Nøhr, der begge på forunderligvis brændte en 100 procent hver.

I det 78. minut stoppede lidt af HIF’s gode pres på Vendsyssel, da Magnus Fredslund fik sit andet gule kort og man måtte spille det sidste kvarter med 10 mand.

Selv med ti mand blev det dog til et par fine chancer, - den største kom til Agger, to minutter inde i overtiden da han kom godt fri i feltet, men får sendt et halv forkølet skud af sted, hvor han eller havde 3-4 frie holdkammerater inde foran mål.

Dermed taber HIF for tredje gang i turneringen, og igen må man sige, at havde HIF bare sparket 50 procent af de oplagte chancer man tilspillede sig til, ja så havde man vundet opgøret med 2-3 mål. Nu venter så en af årets vigtigste kampe når man fredag tager imod Skive på Pro Ventilation Arena. Den skal vindes, - ellers er man et oplagt bundhold.

ka-ma

menu
menu