Vær med når Lorry sender fra Hvidovre Havn

Vær med når Lorry sender fra Hvidovre Havn

Sommerserie gæster Hvidovre næste onsdag

I sommerperioden sender TV2-Lorry hver dag fra et nyt sted i Hovedstadsområdet. På næste onsdag den 31. juli er turen kommet til Hvidovre, hvor Lorry sender 19.30-udsendelsen live fra Hvidovre Havn.

Her har Hvidovre Kajakklub deres faste ugentlige handicaproning med efterfølgende fællesspisning, medlemmer fra Hvidovre Triathlon Club har planlagt et åbent træningspas i vandet, så alle med våddragt er velkomne til at træne med. Hvidovre Sejlklub inviterer de, der har lyst og mod til det til at prøve SUP-boards (Stand Up Paddle). Undervejs i Lorry-udsendelsen giver borgmester Helle Adelborg sin anbefaling af tre steder i Hvidovre, der er et besøg værd - både for lokale og udenbys gæster, og der vil også være andre indslag om og fra Hvidovre i udsendelsen.

Har du tid og lyst til at opleve udsendelsen live og mærke stemningen på havnen på en sommeraften sidst i juli, så kom ned på havnen mellem kl. 19 og 20. Foretrækker du at se udsendelsen hjemme, så bliver den sendt på tv fra kl. 19.30-20.00 og kan ses både direkte og efterfølgende på tv2lorry.dk

menu
menu