Vær med til at forme fremtidens havn

Vær med til at forme fremtidens havn

Man kan give sit input til borgermødet om havnen den 25. november – send en mail eller brug slippen i kommunens annonce på side 11 til dine forslag

Nu kan alle borgere være med til drøfte fremtiden for havnen, når Hvidovre Kommune inviterer til et borgermøde onsdag 25. november klokken 19 til 21 i Kometen på Hvidovrevej 282. Der vil både være mulighed for at møde op i Kometen, men mødes kan også følges digitalt hjemmefra.

På mødet vil det blive drøftet, hvordan havnen kan blive forskønnet, hvordan børn og unge kan få glæde af havnen, hvilke rekreative muligheder og hvordan tilgængelighed og trafik kan blive bedre til havnen.

Og man kan være med til at diskutere ideer, og planer for havnen, ved selv at give nogle input om havnens fremtid. Har du ikke mulighed for at deltage i borgermødet fysisk eller online, kan du aflevere dit input ved at udfylde og klippe den slip der er i Hvidovre Kommunes annonce på side 11 i dagens avis, og aflevere den i Borgerservice på rådhuset senest den 25. november.

Man kan også sende en mail med sine input til spørgsmålene til forening@hvidovre.dk.

Selve borgermødet bliver afholdt i Kometen, hvor der er plads til et begrænset antal deltagere. Derfor er det nødvendigt at tilmelde sig inden mødet. Mødet bliver også streamet direkte via Hvidovre Kommunes hjemmeside (her vil der på forsiden af hvidovre.dk kort tid inden mødet være et link til mødet i Microsoft Teams), hvor det også er muligt at bidrage med gode idéer og stille spørgsmål til oplægsholderne.

menu
menu