VALG-RUNDEN

VALG-RUNDEN

Er man blandt de 34 medlemmer af foreningen “Sure Gamle Mænd” i Bredalsparken, er der “næsten” mødepligt ved det forestående folketingsvalg onsdag den 5. juni. - det byder socialdemokraterne og folketingskandidaten MARIA DURHUS på Frihedens Idrætscenter på mandag den 3. juni kl. 18.00. Prisen er kr. 75,-, incl. tilbehør, - men man må tilmelde sig forud til JETTE JØRGENSEN på tlf. 22 51 06 74. Maria står naturligvis også klar til en hyggelig politisk snak her før valget. Kommunalbestyrelsesmedlem CHARLOTTE MUNCK er flere gange blevet omtalt som partiets Venstres lokale folketingskandidat i Hvidovre. Det er CHRISTINE DAL THRANE forståeligt nok lidt ked af, eftersom det er hende der er valgt som folketingskandidat i Hvidofrekredsen, mens Charlotte selv valgt at flytte til den større Lyngbykredsen. PIA KJÆRSGAARD, folketingets formand kommer til Hvidovre Kristi Himmelfartsdag, på torsdag den 30. maj, hvor hun påtager sig en helt ny rolle som gæstebartender på Center Pub på Hvidovrevej 178. Flere politiske partier har rejst kritik fordi statsministeren udskrev folketingsvalg til onsdag den 5. juni - på grundlovdagen. Det betyder at man ikke rigtigt kan fejre denne dag, da de fleste politikere er optaget som valgstyrere og forordnede på afstemningsstederne. Socialdemokratiet Hvidovrekredsen havde forleden i Bibliotekscafeen inviteret på debat om EU. Med folketingskandidat MARIA DURHUSS og kandidat til EU-parlamentet JAKOB THIEMANN. I fredags havde den lokale Folketingskandidat LISA SKOV (C) igen fokus på børn i hendes politik.

DER ER MØDEPLIGT!

Det understreger chefen PREBEN KNAK, der har opfordret alle til at møde “uniformeret” op ved afstemningsstedet Medborgerhuset kl. 11.00 på dagen. Det er en borgerpligt, men han vil dog afholde sig fra at blande sig i, hvor de gamle drenge skal sætte krydset...

VALGFLÆSK OG KYLLING

Men allerede fredag den 31. maj kl. 20-22 kan man møde hende i fredagsbaren på Nekudemus, Gl. Køge Landevej 374, hvor hun giver en øl hvis du bruger 10 minutter til at fortælle hende hvad hun skal tage med til Christiansborg.

HUN ER KANDIDATEN!

KLAR I CENTER PUB

Det foregår fra kl. 17.00 til 18.30, og alle er velkomne til en politisk snak med "chefen", meddeler Dansk Folkeparti i Hvidovre.

VALGFEST FOR BØRNENE

Hos Socialdemokraterne i Hvidovre har man derfor besluttet at gøre Grundlovsdagen til en hyggelig “Børnenes Valgfest”, med et samarbejde med DUI Leg og Virke Avedøre. Alle Hvidovres børn inviteres til fest ved Risbjerggård kl. 14.00-17.00. Her partiets lokale folketingskandidat MARIA DURHUUS holde tale for børnene, og derefter kan ungerne boltre sig i en hoppeborg, spise popcorn, drikke saftevand og slush-ice. Den musikalske underholdning står “Tequila Sunrise” for. De voksne er selvfølgelig også velkomne, og kan købe bl.a. kaffe og kage.

DEBATEREDE EU

- Vi havde en levende debat om alt det vi kan sammen lokalt, nationalt og internationalt. Maria og jeg deler mange holdninger, så jeg håber, vi fik forklaret, hvorfor det er vigtigt at stemme både den 26. maj den 5. juni, sagde EU-kandidaten Thiemann.

FOKUS PÅ BØRNENE

- Det var helt naturligt at få besøg af “Sofia” (maskotten) og KU (konservativ ungdom) i Hvidovre, når hovedbudskabet i min politik er, at børn og unge skal have et godt, trygt liv, fortæller Lisa Skov.

Der var en fantastisk stemning og gode snakke med borgere om god konservativ politik. Mit vigtigste budskab er, at vi skal tage hjælpe de, der har brug for det.

Børne valgfest

Børne valgfest

Durhuus og Thiemann

Durhuus og Thiemann

Preben Knak

Preben Knak

Christine Dal

Christine Dal

Lisa Skov

Lisa Skov

menu
menu