Valg-runden

Valg-runden

Erhvervsminister, konservative Rasmus Jarlov var forleden på besøg i Hvidovre - på en støjmission. Her gik han rundt i Hvidovre syd og afleverede ørepropper og flyers med hans visioner og tanker om udviklingen hovedstadsområdet - herunder regeringens bebudede støjbekæmpelse ved Amagermotorvejen. I torsdags, Kristi Himmelfartsdag, var Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard på Center Pub på Hvidovrevej, hvor hun var gæstebartender. Arrangementet var et stort tilløbsstykke med over 100 mennesker, der gerne ville have en snak med folketingets formand. Alternativets Sikandar Siddique nyfortolkede et af Jokerens kendte hit som dermed danner afsæt for jordnære politiske budskaber.

Jarlov på støj-mission i Hvidovre

 

Mange fik en snak

 

Leverede årets bedste bud på en musikvalgvideo

Funky popsange og politisk kommunikation er så forskelligartede udtryksformer at de burde være uforenelige. Det lokale kommunikationsbureau K2 i Hovedporten 2 i Avedørelejren har vist at det kan lade sig gøre. De har filmet og produceret musikvalgvideoen for Alternativets Sikandar Siddique. Videoen hedder “Den Grønne Pose”. Den handler om plasticforurening og om at genbruge vores indkøbsposer. Man kan se den på //www.youtube.com/watch?v=FrOhkGGh_mk’

Videoen gik viralt og er vist 800.000 gange på nettet. Den modtog for nylig Dagbladet Informations pris for valgets bedste politiske musikvideo.

 

Sikandar  Sidique

Sikandar Sidique

Pia Kjærsgaard

Pia Kjærsgaard

menu
menu