VALGRUNDEN

VALGRUNDEN

Lokalt stort og småt før EU-valg og folketingsvalg:

PETER KOFOD, topkandidaten til EU-valget hos Dansk Folkeparti, var i Hvidovre sidste uge, hvor han, sammen med partifællerne, den lokale kandidat CHARLOTTE H. LARSEN og folketingsmedlem MIKKEL DENCKER, delte kanelsnegle til de morgenfriske pendlere på Hvidovre Station.

KANEL FRA DF...

BØRNEFATTIGDOM

I sidste uge var SF Hvidovre vært for et dialogmøde i mellem fagfolk og SF’s formand PIA OLSEN DYHR samt partiets folketingskandidat SERDAL BENLI. Omdrejningspunktet for mødet var den stigende børnefattigdom.

- Uligheden kan mærkes i Hovedstadsområdet, og antallet af fattige børn er steget voldsomt de sidste par år. I flere Storkøbenhavnske kommuner lever over 5 % af børnene i familier under fattigdomsgrænsen og særligt på Vestegnen står det slemt til. Alene i Hvidovre har vi 490 børn som vokser op i fattigdom, og det kan vi ikke være bekendt, siger MARIE-LOUISE JØRGENSEN fra AF i Hvidovre.

- Det er vigtigt, at vi finder en fælles løsning, derfor var vi glade for at MORTEN BO LARSEN, TR på Frydenhøjskolen, MICHAEL EGELUND fra BUPL og RASMUS HANGAARD BALSLEV, regionsformand i Dansk Socialrådgiver Forbund deltog i dialogmødet. Vi fik snakket om alt fra madpakker, for store sagsstammer på jobcenteret, normeringer og tid til at udføre kerneopgaven.

 

 

SF hviodvre

SF hviodvre

menu
menu