Var godt med, men det gik galt til slut

Var godt med, men det gik galt til slut

Avedøre tabte 5-1 til oprykkerne fra Ishøj

FODBOLD: Avedøre var vidende om, at Ishøj har et godt hold med hurtige spillere og erfarne folk på holdkortet. De har også tre spillere, der ligger mellem de første 10 på topscorerlisten i rækken. Men Avedøre troede på chancen for sejr og kom da også godt fra start med et føringsmål efter 10 minutter.

Et frispark uden for feltet tog Sebastian Tan sig af, og han skruede flot bolden uden om muren og ind ved den nærmeste stolpe. Men føringen holdt kun fire minutter, før et hurtigt fremløb i højre side af Ishøj førte til en aflevering ind foran mål, hvor bolden blev sendt forbi en tilbagevendt Rasmus Siggaard i Avedøremålet. I de følgende minutter var Avedøre trængt.

Men så skiftede kampen karakter. Avedøre blev boldbesiddende og dominerede kampen fra det 25. til det 40. minut. Men igen viste Ishøj flot angrebsspil og scorede to hurtige mål med et minuts mellemrum til pauseføring 3-1.

Avedøres spillere gik eftertænksomme til pausen, men vendte flot tilbage. Det førte til et godt pres på Ishøj og spil på deres banehalvdel. Niklas Myhrmann headede et hjørnespark over mål, og minutterne efter havde Avedøre først tre små chancer samt en større, da Martin Nordentoft slap fri, men ikke fik kontrol på bolden. Samme Nordentoft havde et hårdt fladt spark, som målmanden tog sig af, og Mathias Redke synes selv, at han burde være tilkendt et straffespark. Alt dette skete fra det 49. minut til det 55. minut, så der var fart over Avedøre i den periode.

Trist afslutning

Inden midten af anden halvleg var nået, havde Nordentoft haft to muligheder mere. Først spillede Simon Boe en bold til Nordentoft, der i fri position flugtede på mål, men målmanden lavede en mirakelredning, og minutterne efter var en fremstormende Nordentoft få centimeter fra at få panden på bolden alene foran mål. Det lignede en vending på kampen til Avedøres fordel, men så kom et tilfældigt straffespark på tværs. Efter en luftduel ramte bolden Myhrmanns hånd nede langs siden. Christian Offenberg scorede sikkert på straffesparket for Ishøj, og luften gik lidt af ballonen hos Avedøre. Der manglede under et kvarter.

Afslutningen blev en lige fordeling af spillet, men det blev lidt før slutfløjtet 5-1 til Ishøj, da en lang aflevering til Offenberg førte til det sidste mål.

Resultatet blev derfor det samme som i den første kamp, men efter en meget bedre indsats af Avedøre. At det blev til et så stort nederlag var meget misvisende, da Avedøre som omtalt havde overtaget ude på banen i flere perioder af kampen. Ishøj var blot mere effektive i de afgørende situationer.

Avedøre måtte se bort fra en skadet Nicklas Antonsen og Anders Vibe Kjøller, der afsonede karantæne. To gode offensive kræfter, der sammen med sidste sæsons topscorer, langtidsskadede Mikkel Bang, vil være til rådighed igen i foråret 2020.

menu
menu