Var længe bagud, men kom stærkt i slutfasen

Var længe bagud, men kom stærkt i slutfasen

ISHOCKEY: Onsdag aften tog Hv.IK imod Rungsted i herrernes 1. division, i en på papiret lige match. Det så det også ud til at blive fra starten, men midtvejs i første periode kom gæsterne fra Rungsted så foran 1-0 og fem minutter før pausen skulle gæsterne ikke bruge mange sekunder på at udnytte et powerplay, så Kristian Berlin gjorde det til 2-0.

Kort før pausen kom Hvidovre så tilbage i opgøret, da Oliver Thomsen sendte Jonas Sander af sted, og ham er der ingen der kan nå, så han havde let ved reducere til 1-2, der holdt til pausen.

I anden periode var det igen gæsterne der kom bedst fra start, hvor man udnyttede at Hvidovre havde en mand i straffeboksen, hvilket betød at Andreas Kling, efter bare et minut, udbyggede føringen. Selvom Hvidovre var nede med 2-3, havde man flere forsøg til en reduceringen, men den lod i den grad vente på sig. Kort før pausen lykkedes det dog Magnus Munkholm at sende pucken i et tomt mål og sende Hvidovre til pausen med fornyet tro på tingene.

Det var også et Hvidovre-hold der havde kontrol over starten i kampens sidste periode, Oliver Bo Andersen fik sendt en afslutning af sted, som Rungsted keeperen fik afværget i første omgang, men på returen var Jonas Sander vågen, og udlignede til 3-3, - hans anden scoring i kampen.

Men gæsterne bed stadig fra sig og ti minutter før tid kom de igen i front, da Jonathan Aamann spillede pucken forbi tre Hvidovre-spillere til Nicolas Østrup, der gjorde det til 4-3.

En flot slutspurt

På trods at et Rungsted-pres efter scoringen, fik Hvidovre alligevel svaret igen, da Daniel Nielsen kørte igennem fra egen halvdel og udlignede til 4-4. Kort efter bragte Daniel Nielsen Hv.IK i front for første gang i kampen, da han tog chancen ude fra. I slutningen satsede Rungsted og spillede uden keeper, hvilket Jonas Sander udnyttede og sendte pucken i et tomt mål og dermed sikrede Hvidovre en 6-4 sejr.

I aften tirsdag venter der så Hvidovre en svær udekamp mod Gentofte.

ka.ma

Magnus Munklolm.

Magnus Munklolm.

menu
menu