Vaskeægte westernhygge i radioen

Vaskeægte westernhygge i radioen

Hvidovre Nærradio byder på en del traditioner i decembermåned med start den kommende søndag den 9. december, hvor sendeplanen ikke er helt som den plejer.

Fra klokken 11 og frem til klokken 14 er der dømt vaske ægte western-hygge, når det københavnske countryband “Fistful of Dollars” vender tilbage til Hvidovre Nærradio i den traditionsrige hyggelig juleudsendelse.

Bandet har hi-jacket studieværtinden Birgit Søgaards program “Søndagshygge” og vil omdanne en del af den til deres velkendte julehygge. De ved nemlig at Birgit ikke har noget imod det.

Nogen tror at countrymusik kun er for bonderøve til traktortræk eller truckere med mave og hjemve, men “Fistful of Dollars” siger

- Nej, country er for alle der kan lide musik med stemning, følelse og go’ gammeldags gang i den!...

Country er på vej op af hitlisterne i Europa - også i Danmark. Tag unge stjerner som Taylor Swift og Carrie Underwood og legender som John Fogerty og The Eagles. Man sagde engang, at der kun er to gode ting ved country musik, og at de begge er placeret på Dolly Partons krop, men de dage er ovre.

Country musikken er ved at finde sin egen platform i Danmark på trods af fraværet af åbne sletter, enorme bjergkæder og den relativt lave omsætning af Stetson-hatte. Fistful of Dollars har en mission: At bringe countrymusikken helt ind under huden på danskerne. Danske piger og drenge fortjener muligheden for et indblik i de sidste 50 års country og westernklassikere: Fra bluegrass hoedown til western swing, fra rhinestone superstars til country-rock og pop crossover - “Fistful of Dollars” får det hele med.

Som optakt kan man i denne tid, avisen udkommer, høre eller genhøre sidste års Western hygge på radioen, som en del af programmet: “Nyt & Gammelt”, og bliver sendt løbende på alle tider af døgnet frem til torsdag kl. 10 sammen med de andre blokke.

Lyt med nu på søndag den 9. december - måske er du én af dem, der løber med en sprit-ny udgivet CD fra bandet med Autografer og personlig hilsen. Albummet hedder kort og godt: “Blue Sky Rain”.

- En titel der i den grad kræver en forklaring fra bandet. “Fistful of Dollars” samt studieværtinde Birgit Søgaard og stationsleder, Per Schreiber, lover at det ikke bliver en normal radioudsendelse.

Man kan lytte med på 95,2 fm eller via nettet på h-n-r.dk.

menu
menu