Vejle blev endestationen

Vejle blev 
endestationen

HIF ude af Sydbankpokalen med 2-3

Fodbold: Der var en kvartfinale på spil da traditionsklubberne Hvidovre og Vejle tørnede sammen tirsdag eftermiddag på Pro Ventilation Arena. Her var det superliga profferne Vejle der kom bedst fra start og satte sig på opgøret, dog uden at det blev til de helt store chancer.

Efter 12 minutter viste Hvidovre så tænder for første gang i kampen med et vellykket angreb, da Kim Aabech spiller Magnus Westergaard i et fremadrettet løb, han finder tilbagevendte Tobias Thomsen der køligt slog bolden skråt tilbage til Marcus Lindberg der desværre ikke fik bolden nok under kontrol til at det blev vellykket.

Kort efter var tingene så mere vellykket da Lindberg sender en bold af sted til Thomsen der med tre Vejle folk på ryggen få sendt bolden tilbage via en Vejle mand til Westergaard der knalder bolden i mål via undersiden af overlæggeren og blev første målscorer for anden kamp i træk.

Her efter vendte kamp billede til Hvidovres fordel med flere gode muligheder til Thomsen og Lindberg, der dog uden produkt. I den anden ende havde gæsternes Montial en kæmpe mulighed da han af driblede hele HIF-defensiven men sparkede bolden 4-5 meter over Marco Brylovs mål og HIF kunne gå til pausen foran 1-0.

Efter pausen lykkedes det så Superligaholdet Vejle at komme på tavlen da Matti Olsens dårlige aflevering blev erobret og Vejle kom til baglinjen og efter lidt klumpspil udligner Louis Henrique.

Det satte gæsterne i gang og Diego Montiel kort efter det udlignede mål bringe Vejle i front på et straffespark begået af Ahmed Iljazovski og kort efter blev det 3-1 på et tidligt indlæg til Leonel Montano.

Mod slutningen fik HIF skabt lidt spænding da Tobias Thomsen får sendt Kim Aabechs indlæg fra baglinjen i mål og sluttede samtid sin måltørke.

I de døende minutter lagde HIF et massivt pres mod gæsternes mål, men pokal overraskelsen udeblev og HIF måtte se en flot pokal-kampagne slutte i 1/8- finalen.

ka-ma

menu
menu