Velgørenhedsløb til fordel for Hvidovres ældre

Velgørenhedsløb til fordel for Hvidovres ældre

Søndag den 28. april afholdes GenerationGuld-løbet -der har til formål at indsamle penge til de lokale plejehjem

Muslimer For Fred afholder, i samarbejde med Ældre sagen i Hvidovre, velgørenhedsløbet GenerationGuld søndag den 28. april.

Indsamlingen går til aktivitetskassen hos Plejecenter Krogstenshave, Plejecenter Strandmarkshave, Plejecenter Dybenskærhave og Søvangsgården.

- Det er dejligt, at man har mulighed for at gøre noget for sig selv ved at deltage i løbet samtidig med, at man kan gøre noget for de ældre i samfundet, siger bestyrer, Plejecenter Krogstenshave, Lene Pedersen.

Muslimer For Fred har ønsket at støtte lokalsamfundet. Derfor valgte Muslimer For Fred at etablere et samarbejde med Hvidovres plejehjem samt Ældre sagen i Hvidovre. Formand for Ældre sagen i Hvidovre, Flemming Skouboe og tidligere formand Thomas Thomsen, som begge er aktive løbere, har stået i spidsen for dette samarbejde sammen med hovedarrangøren Muslimer For Fred.

- Det er utrolig vigtigt at holde sig i form, da det forbedrer helbredet og kan forlænge ens liv, siger formand, Ældre sagen i Hvidovre, Flemming Skouboe.

Flemming Skouboe og Thomas Thomsen har begge en enorm erfaring med at arrangere løb, hvilket gjorde det oplagt for Muslimer For Fred at etablere et samarbejde omkring et velgørenhedsløb med dem. Planlægningen har været i gang siden efteråret 2018.

Muslimer For Fred er en kampagne, som Nusrat Djahan Moskéen har startet for at skabe bro, dialog og fred i samfundet. Moskéen står blandt andet for åben moske arrangementer, den årlige nytårsoprydning på Rådhuspladsen i København, informationskampagner om loyalitet for sit land og suppekøkken i juleperioden.

- Vores religion lærer os, at vi skal hjælpe vore medmennesker og tjene samfundet. Dette er baggrunden for, at vi ønsker at støtte og vise vores taknemlighed overfor dem, som har bygget det samfund, vi nyder godt af i dag, udtaler projektleder, GenerationGuld, Azhar Ahmad.

Selve løbet vil blive skudt i gang søndag den 28. april kl 10.30 fra Dybenskærhave. Derfra skal der løbes til Søvangsgården, videre til Plejecenter Strandmarkshave, Plejecenter Krogstenshave og løbet afsluttes i Nusrat Djahan Moskéen.

I målområdet vil der blive uddelt medaljer til alle deltagere samt serveret varm frokost.

- Det er vigtigt for os, at vi løber forbi alle plejehjem således, at der bliver skabt mere liv omkring plejecentrene. Vi håber, at flest mulige beboere på plejecentrene, vil deltage i frokosten i moskeen, også selv om de ikke deltager i løbet, afslutter projektleder, GenerationGuld, Azhar Ahmad.

GenerationGuld er et velgørenhedsløb for alle aldre. Du kan deltage i enten 7 km løb eller 1 km (hvor de små kan være med).

7 km løb koster 120 kr. pr person og 1 km gang/løb 50 kr. pr person. Hver betalende person kan tage et barn under 12 år med gratis. Alle deltagere modtager medalje, diplom og frokost.

Tilmelding og betaling kan ske på generationguld.com. Efter tilmelding og betaling vil du modtage en bekræftelse pr. email (inden for få dage).

menu
menu