Velkommen til udkants-Hvidovre!

Velkommen til udkants-Hvidovre!

- her er der grimt og gråt, skriver LONE KRISTENSEN:

Jeg har boet ved siden af Hvidovre Stationscenter og station i snart syv år og færdes der dagligt ligesom tusinde andre mennesker. Jeg UNDRER MIG over at kommunen totalt har glemt at vi også gerne vil have lidt farverige blomster på disse pladser, jeg synes i det hele taget at området er misligholdt - et rigtigt udkants-Hvidovre!!

Jeg startede med at skrive til kommunen sidste år, og fik pæne svar fra driftlederen i Vej & Park, og i år med en konkludering af at de ikke har haft mulighed for, at finde en fornuftig løsning på den manglende flora på stationspladsen!

Jeg er endnu mere SKUFFET i år, jeg troede faktisk det var gartnere kommunen havde ansat! Jeg ville være flov ved at aflevere sådan et stykke arbejde og hvordan kan kommunen stå inde for sådan en gang affaldsplanter, er det virkelig hvad mine skattepenge går til?

Jeg foreslog blandt andet at få nogle af de lave runde blomster kasser som står ved rådhuset og mange andre steder i Hvidovre, ikke de høje som kommer senere med pelargonier i og som folk sætter sig på!!!! Jeg bliver faktisk sur hver gang jeg nærmer mig stationen og centeret, og synes ikke kommunen kan være bekendt at Hvidovre Nord skal være så grimt og gråt. Og alle andre steder i kommunen kan de godt finde ud af at gøre det pænt, friskt og farverigt!

Med venlig hilsen

Lone Kristensen

Affaldsplanter kan det blive til i Udkants-Hvidovre, skriver Lone.

Affaldsplanter kan det blive til i Udkants-Hvidovre, skriver Lone.

menu
menu