Vellykket julebasar

Vellykket julebasar

– Tak til alle, der lagde vejen forbi, siger Niels Christian Poulsen, formand for Strandmarkskirkens basar, der hermed sender en stor tak til alle, der var med til at gøre Strandmarkskirkens to basardage vellykkede.

– Der stod opkøbere i kø til loppemarkedet to timer før åbningstiden om fredagen og vi havde gæster til sidste minut om lørdagen, så der var en lind strøm af mennesker dagene igennem. Af boderne må jeg nævne den nye børnebod, som var en stor succes. Det var snoretræk med gevinst hver gang, udtænkt af vores kirketjenere, Gitte og Ivan. Og lørdag, hvor vi havde fokus på familierne, var der rigtig mange børnefamilier, der lagde vejen forbi og også fik pandekager udenfor hos spejderne. I Strandmarkskirken har vi en rigtig god flok af frivillige, som har lagt et kæmpe stykke arbejde for at give alle en god oplevelse til basaren og det var skønt at kunne åbne dørene for besøgende i år, nu det ikke var muligt i 2020, siger formanden.

– Fra kirkens side vil vi også gerne takke vores lokale sponsorer. Der er mange butikker, der har givet en sponsorgave og navnene er selvfølgelig offentliggjort på Strandmarkskirkens hjemmeside, facebookside og i udhængsskabet. Det er en stor fornøjelse at lokalsamfundet bidrager. Overskuddet fra basaren går bl.a. til julehjælp til de familier i sognet, som har brug for en ekstra hånd. Vi glæder os til basar igen i november 2022, slutter formanden.

menu
menu