Venstre har valgt kandidater

Venstre har valgt kandidater

Regionen skal have en stærk Hvidovre stemme. Der er nu et år til det kommende regionrådsvalg i november 2021 og derfor giver det god mening at gøre sig klar på den politiske linje. Regionerne varetager nemlig en række opgaver og skal træffe vigtige beslutninger, som påvirker vores hverdag og nærområde. Det er især inden for områder som sundhedsvæsenet, psykiatrien, transport- og uddannelse.

Sådan hedder det i en udtalelse fra partiet Venstre i Hvidovre:

– Vi ønsker at have en plads i regionsrådet og samtidig være den stemme i hovedstaden, der står fast når det gælder patientrettigheder. Det handler om at sætte mennesker før systemet og sikrer muligheder og adgang til frit læge- og sygehusvalg, siger formand for Venstre i Hvidovre Anette Skourup.

Mathias Rinaldo er netop blevet valgt som Hvidovre Venstres kandidat til regionsrådsvalget. Mathias startede Venstre Hvidovres ungdomsafdeling op for et par år siden og i dag består den af mere end 30 unge og driftige VU’ere.

– Som liberal i Venstre er det vigtigt for mig, at vi som borgere bliver hørt samt at det frie valg bliver en realitet. Til daglig uddanner jeg mig til sælger, hvor jeg virkelig har lært, at ikke alle kunder har samme behov. Det samme gælder med vores personlige velfærd. Det er derfor vigtigt, at vi lytter til, hvad borgerne har behov for, og at vi må anerkende, at de offentlige behandlingstilbud ikke altid er godt nok for alle. Vi skal turde udfordre vores behandlingssystem for at optimere det løbende, bl.a. gennem konkurrence og det frie sygehus og behandlingsvalg. På den måde skaber vi frihed for borgerne, siger den nye kandidat til regionsrådsvalget, Mathias Rinaldo.

– Mathias blev valgt til at følge Lars Løkke Rasmussen på hans kampagnetur rundt i Danmark under FV-19 og han var med på Tommy Alhers stærke hold til FV-19. Jeg er derfor utrolig glad og meget tilfreds med valget af Mathias Rinaldo som kandidat til regionsvalget 2021, udtaler Venstres borgmesterkandidat Charlotte Munch.

– Som formand for Venstre i Hvidovre, er jeg utrolig glad for at Venstre i Hvidovre nu har to så stærke kandidater som Charlotte Munch som borgmesterkandidat og Mathias Rinaldo som kandidat til regionsvalget 2021. Vi kan kun få et godt valg med to så dygtige og gode kandidater, slutter formand Anette Skourup.

menu
menu