Verdens sjoveste farve fest løb

Verdens sjoveste farve fest løb

Tilmeld dig løbet allerede nu og få 20% rabat gennem Hvidovre Avis og brug boden HA2020

Sommeren er på vej og man kan godt begynde at finde de hvide t-shirts frem til en sjov og festlig dag. For sommeren 2020 byder på hele 6 Color Fun Run events her i Danmark. Det første event finder sted i Holbæk den 16. maj og den 23. maj går farvefesten løs i Valbyparken, og dernæst får Næstved besøg den 20. juni, og så er der planlagt tre løb mere i august lige efter sommerferien.

Det er to Hvidovre drenge der står bag ColorFun Run 2020, nemlig Kenneth Rifbjerg Hertsdahl, Søstjernevej og Jakob Raben Kirkegaard Strandby Alle, der glæder sig til at byde velkommen til nogle fede arrangementer!

Til et color fun run er det et krav at man løber i hvidt tøj, og at intet må være hvidt når man har gennemført løbet på 5 km. uanset om du går, kravler eller løber turen, er reglerne de samme! Det handler om at hygge sig og have det sjovt med farverne og vennerne. Du skal være okay med, at der bliver sprøjtet og kastet med vand ud og deltagerne, og selvfølgelig kastet der også med farvepulver – det er dét det hele går ud på, nemlig at blive smurt så meget ind i farver, at man ikke har noget hvidt tilbage når løbet er slut.

Tilmelding og rabat med kode

Billetsalget er åbnet og går virkelig stærkt - så man skal nok ikke vente for længe med at tilmelde familie, kollegaer og venner. Der er stadig rabat at hente for hurtig tilmelding indtil 1. april koster billetten til løbene i Holbæk, Valbyparken og Næstved kr. 239,-, fra 1. april 259,00 kr og fra 1. maj 299,00 kr.

Standard: Pris pr. deltager for deltagelse i 15. aug Nykøbing Falster, 22. aug. & 29. aug. Aarhus. er indtil 1. juni 219,-. Fra 1. juni 239,- - fra 1. juli 259,- og fra 1. aug. 299,00. Man kan opnå yderligere 20% rabat på billetprisen hvis man skriver rabatkoden "HA2020", ved tilmeldingen.

Praktisk Info

Hvidt tøj er et must - alle andre farver er NO GO. Ruten rammer Color Fun pladsen flere gange, så husk at lokke dine fans med som tilskuere. Der vil være madboder, barvogne, merchandise shops med Color Fun strømper, t-Shirts, tyltskørter & de fedeste briller i alle regnbuens farver og meget mere. Der er overvåget aflukket baggagedrop til din taske (på eget ansvar)

Billetprisen indeholder 1 stk. 75 gr. farvepose - 1 farve fest du aldrig har oplevet før - 1 DeeJay der står der hele dagen og fyrer en fest af kun for jer deltagere - 5 farvestationer der fylder den super fede hvide Color Fun t-Shirt (tilkøb) med alle regnbuens farver. Merchandise til helt fjollede åndsvage billige priser så alt og alle til Color Fun vil være små dansende regnbuer

Programmet

Kl. 10.00 åbner pladsen, og så er der check In (medbring din billet som screenshot på tlf.) Kl.10.15 starter festen og derefter er der opvarmning ved scenen. Kl. 11.00 er der blød løbende start i små intervaler og kl. 13.45 er sidste deltager i mål. Festen slutter & pladsen lukker kl. 17.00.

Man kan få mere information på www.colorfun.dk samt tilmelding med 20% rabatkoden "HA2020" på www.sportstiming.dk/event/6716.

menu
menu