VI ER IKKE LIGE, MEN VI SKAL BETALE DET SAMME!

VI ER IKKE LIGE, MEN VI SKAL BETALE DET SAMME!

”Kan vi få status som landzone?”, spørger BRIAN om hans ejendom på Hvidovrevej:

Da vi købte ejendommen Hvidovrevej 213, forventede vi at der vil være gener fra selve vejen hvad angår støj m.v. Men de sidste 15 år har det vist sig, at vejen var det mindste problem.

For det virker som om matriklen ikke rigtig tæller med, selvom vi alle år troligt har betalt for vores 900 kvm. grund og hus fra 1923 i så rigelige mængder.

Det hele startede da der skulle lægges fibernet ned i Hvidovre, desværre var beskeden fra firmaet der udførte arbejdet, at “det er ikke økonomisk rentabelt”. Og vil kommunen går ind i sagen, “nej det ikke vores afdeling!”. Så vi lever med en telefonforbindelse der koster en formue, og den dag telefonledningen bliver nedlagt, ja så må vi jo nok undvære netforbindelsen.

Så skulle Hvidovre have fjernvarme. Vi havde på det tidspunkt lige købt nyt gasfyr, og valgte ikke at blive tilsluttet, da arbejdet var i området. Nu er tiden så kommet til at vi gerne vil tilsluttes, men igen har man valgt at springe over fra Hvidovrevej 211 til 217. Vi taler om de skulle have lagt 50 meter rør mere ned, men det var åbentbart heller ikke “økonomisk rentabelt”.

Så nu vil vi gerne have ændret status for grunden til landzone, og så køber vi et pillefyr, til det bliver ulovligt, og så må vi vel gå over til at lave bål.

PS: Har talt med kommune og Skat, - vi kan ikke ændre i vores grundvurdering før 2020.

Brian,

Hvidovrevej 213

menu
menu