VI SKAL NOK FINDE EN BANE

VI SKAL NOK
FINDE EN BANE

Kære Taqi, Buster og alle andre unge, der ønsker sig en skaterpark:

Jeg kan godt forstå, at I ønsker jer en skaterpark! I de sidste 10 år har jeg været lærer i Roskilde, og der har jeg set rigtig mange børn og unge have utroligt meget glæde af, at stå på skateboard og rulleskøjter i Rabalderparken – et sted med masser af bevægelse og fællesskab.

Derfor blev jeg også sådan rigtig skolelærer-sur, da jeg så i sidste uges avis, at Socialdemokraterne skrev, at de er de eneste i Hvidovre, der gerne vil have en skaterpark – for det passer simpelthen ikke! Jeg kan love jer, at det vil SF også gerne!

Jeg tror måske, at Socialdemokraterne kom til at glemme, at SF faktisk var det eneste parti, der stemte for, at vi udbyggede banen ved Enghøjhuset for 400.000 kr. Et projekt, som Ungdomsskolen, der ligger i Enghøjhuset også meget gerne ville være med i. Jeg tror det kunne være blevet rigtig godt! Desværre ville socialdemokraterne kun have noget der var større, men som der ikke var penge til, og resten af partierne ville hellere have fitnessredskaber ved Rebæk Sø. Derfor blev banen ved Enghøjhuset ikke udbygget i denne omgang – desværre!

Parkeringspladsen ved stadion ligger dejligt centralt, men er desværre nødvendig til parkering. Jeg arbejder videre på, at finde et andet sted, så vi kan få lavet en rigtig god skaterbane til jer, for selvfølgelig skal Hvidovres børn og unge have det!

Venlig hilsen

Sara Benzon,

SF Hvidovre

menu
menu