VI VIL HAVE BUS 1A TILBAGE PÅ "SPORET"

VI VIL HAVE BUS 1A
TILBAGE PÅ "SPORET"

- Vi vil bruge vores kontakter på Christiansborg, lover RENÈ LANGHORN(DF):

Dansk Folkeparti i Hvidovre er med i protesten over omlægningen af Bus 1A (og vi sidder absolut ikke på hænderne!). Der skal ikke røres ved en buslinie, som har vist sig at dække en stor del af Hvidovres behov for at komme ind til hovedstaden.

Det er helt uhørt, at man i Movia og BaneDanmark sidder på et kontor og ser på nogle prognoser - prøv at komme ud i virkeligheden - spørg brugerne om, hvad de synes om, at bus 1A - som Hvidovre kommune er med til at finansiere driften af - ikke længere yder den bedste service for vore borgere - for slet ikke at tale om den tåbelige afgørelse om, at E-toget ikke skal standse ved Frihedens Station grundet manglende kundegrundlag.

Movia har haft foretræde i Teknik og Miljø udvalget for en redegørelse over, - i vores øjne -, den tåbelige beslutning om omlægningen af 1A. Jeg kan desværre ikke oplyse om svaret , for det lignede nærmest bare ”et træk på skulderen”

Det er helt forrykt, at brugerne i Hvidovre og især vores pensionister skal foretage omstigning for at komme ind til hovedstaden.

Bus 1 A - samt E-toget er Dansk Folkeparti ikke færdige med at råbe op om, for at få en ændring tilbage til det gode gamle, som fungerede.

Vi bruger vores kontakter på Christiansborg.

Med Venlig hilsen

René Langhorn

Kommunalbestyrelsemedlem

Dansk Folkeparti.

menu
menu