Vigtigt point i det jyske, men mange spildte målchancer

Vigtigt point i det jyske, men mange spildte målchancer

HIF klarede 1-1 mod Superliga-nedrykkerne i Vendsyssel

FODBOLD: Hvidovres 1. divisionshold fik et meget vigtigt point i den svære udebanekamp mod Superliga-nedrykkerne fra Vendsyssel FF tirsdag i sidste uge.

Resultatet 1-1 kan vel spillemæssigt siges at være ok, men HIF havde klart flest målchancer, der desværre blev brændt. Kim Aabech fik en stor mulighed efter bare 4 min. på et frispark i en gunstig situation, en meter uden for feltet, men den rutinerede strateg sendte bolden ind i muren.

Lidt svag 1. halvleg

Det så ud som om Hvidovrespillerne havde lidt rejsetræthed i benene i 1. halvleg. Man fik ikke fik den bedste start på kampen, hjemmeholdet sad på spillet, og Hvidovre var tvunget langt tilbage på banen, hvor man bare stod og sparkede bolde op til Aleksander Lazarevic, der kæmpede en ensom kamp i front.

Hjemmeholdet formåede dog ikke at spille sig frem til de store chancer; ofte prøvede jyderne sig med dybe bolde, men dem havde Hvidovres bageste for det meste godt fat i.

Billedet ændredes lidt midtvejs i halvlegen, hvor det lykkedes Hvidovre at bryde Vendsyssels pres, og man fik udfordret deres bagkæde, der bestemt var til at tale med. Men Hvidovres offensiv kunne heller ikke få nok ud af indlæggene til, at det for alvor blev farligt.

Til opgøret måtte HIF undvære ikke færre end fem mand i truppen, så det var bestemt en streg i regningen at anfører Christopher Østberg kort før pausen måtte udgå og erstattes af Nicklas Schmidt, der kun havde ti minutter i benene fra Nykøbing-kampen.

To kæmpechancer!

Efter pausen kom Hvidovre længere frem på banen og havde længere spilstyring med bolden, men som i 1. halvleg, var der langt imellem at begge hold var farlige.

Men med en halv time igen skete der så noget, Hvidovre satte gang i en omstilling i højre side, hvor Lirim Qamili fik kæmpet sig igennem,og sendt en aflevering skråt tilbage til en totalt fri Kim Aabech midt for målet, men desværre også til hans højreben, så forsøget røg langt over mål.

Herefter gik det hurtigt, nu var det hjemmeholdets tur til at få ført et angreb igennem, et fladt indlæg gik forbi fire Hvidovre-spillere til en helt fri Abou Ali, og så kunne lejesvenden fra AaB let bringe Vendsyssel foran 1-0.

Men Hvidovre fik hurtigt svaret igen. Minuttet efter var det Nicolaj Agger, der flot drev bolden frem og fandt Andreas Moos, der slog et klasse-indlæg ind til en helt fri Mikkel Nøhr, der endelig kom på måltavlen med en forløsende udligning til 1-1. Det var Nøhrs fjerde sæsontræffer.

Kort efter kunne Lazarevic så have fuldendt et vildt comeback. Igen var det Moos der smed et flot, præcist indlæg ind til en helt fri Lazarevic, der åbenbart ikke vidste hvor fri han var, og han fik slet ikke ordentlig ram på bolden.

Mod slutningen var "tanken tom", men Hvidovre-drengene kæmpede til det sidste, for ikke at skulle rejse den lange tur hjem fra det nordjyske uden point, og det lykkedes at forsvare det ene meget vigtige point.

ka-ma

menu
menu