Vikingerne kommer..

Vikingerne kommer..

Vikingeaften på torsdag på Hovedbiblioteket

Hvad ved du om vikingetiden og det liv vikingerne levede for 1200 år siden? På torsdag den 14. marts er der “Vikingeaften” på Hvidovre Hovedbibliotek og her kan du få svar på sådanne spørgsmål. Aftenen starter i selskab med Klaus Mynzberg, der kommer og fortæller om det store projekt “Vikingebroen” - Danmarks længste vikingebro og vikingevej. Broen er under opførelse af Kroppedal Museum og Vikingelandsbyen i Albertslund og løber tværs over Store Vejleådalen mellem kommunerne Høje-Taastrup og Albertslund. I pausen skal vi smage på vikingesnacks, mjød og saftevand. Aftenen sluttes af med Hvidovre FortælleLab, et historieværksted for voksne, og et par tankevækkende vikingefortællinger til at gå hjem på.

Arrangementet er en del af HvidovreBibliotekernes forårstema “Vikingerne kommer” med foredrag og workshop, der kommer godt omkring, hvordan det var at leve i vikingetiden.

Vikingeaftenen finder sted på torsdag den 14. marts kl. 19.00-21.00 på Hvidovre Hovedbibliotek, Hvidovrevej 280. Billetter kan rekvireres på hvidovrebib.dk eller ved personligt fremmøde på et af bibliotekerne i Hvidovre og koster 20 kr. inkl. billetgebyr.

menu
menu