Vil du være med til at gøre en forskel i kampen mod kræft?

Vil du være med til at gøre en forskel i kampen mod kræft?

… så tilmeld et hold til Stafet for Livet 2019! Stafetten bliver i år afholdt den 31. august og 1. september på Hvidovre Stadion

Tilmeld et hold eller meld dig på det åbne hold og vær med til at samle ind til Kræftens Bekæmpelses vigtige arbejde. Stafet for Livet er et døgn med aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. Stafetten varer ét døgn for at symbolisere at det er hårdt arbejde døgnet rundt at leve med kræft.

Under hele stafetten skal der konstant være én deltager på banen, for at symbolisere at man kæmper mod kræft hele døgnet. Den fornemste opgave som et hold er at indsamle penge til kampen mod kræft. Det kan både være under stafetten, hvor man kan lave konkurrencer, underholdning og finde sponsorater, men også op til stafetten. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan man kan samle penge ind til holdets samlede pulje.

Spørg din familie, venner eller kollegaer, om de har lyst til at tilmelde et hold til Stafet for Livet og være med til et meningsfuldt døgn. Sammen får I en ubeskrivelig oplevelse og er med til at gøre en forskel for dem der er berørt af kræft.

Man bestemmer selv, hvor mange deltagere man er på et hold. De fleste er omkring 10-20 personer, som kan skiftes til at gå/løbe/kravle rundt på banen. Vi garanterer at det er en oplevelse for livet at deltage i stafetten.

Ved en fælles indsats kan holdet nå langt. Vi glæder os til at se så mange hold som muligt på Hvidovre Stadion den 31. august - 1. september. Hvis man ikke kan tilmelde et hold, er det stadig muligt at støtte den gode sag ved at tilmelde sig på det åbne hold. Her har man ikke noget fælles telt, men man kan gå så mange runder man har lyst til og stadig være en del af det sammenhold, der er på stafetpladsen.

Læs mere om holddeltagelse og -tilmelding her: stafetforlivet.dk/stafet/hvidovre/deltag-til-stafetten

menu
menu