Vil du være med til at præge kulturen?

Vil du være med til at præge kulturen?

Åben workshop på næste onsdag, hvor man kan komme med forslag og ideer til kommunens kulturpolitik

Vær med til at lave Hvidovre Kommunes kommende kultur- og fritidspolitik.

Hvidovre Kommunes nuværende kultur- og fritidspolitik er udløbet, og der skal derfor udarbejdes en politik, der sætter rammer og visioner for kommunens kultur-, idræts- og fritidsområde for de kommende tre år.

Som en del af arbejdet med den nye politik inviteres kommunens borgere til at deltage i en åben workshop, hvor det bliver muligt at diskutere politikken samt bidrage med forslag og ideer.

- Alle vores kommunale kultur- og fritidstilbud er jo til for borgerne, og derfor er det også helt naturligt, at vi går i dialog med dem om deres drømme og forventninger til byens fremtidige kultur- og fritidsliv. Vi håber, at rigtig mange vil deltage i workshoppen, så vi får gang i en god og konstruktiv debat – alle er velkomne, siger formanden for Kultur- og Fritidsudvalget Maria Durhuus.

Workshoppen afholdes på næste onsdag den 14. august kl. 18.30-21.00 i Teatersalen i Frihedens Idrætscenter. Aftenens ordstyrer og oplægsholder er Peter Kær, som de fleste nok kan huske fra tv-programmer som Hvem vil være Millionær, Hit med sangen, Aftenshowet og Mandagschancen, men som også arbejder som underviser, kunsthistoriker og kulturformidler. Foreningen Det Spiselige Hvidovre vil byde på lokale specialiteter, og der vil desuden blive serveret let forplejning i løbet af aftenen.

menu
menu