Vil nogen hjælpe HIF op mod Superligaen?

Vil nogen hjælpe HIF 
op mod Superligaen?

Opfordring til Hvidovres firmaer - og andre - om partnerskab hos Hvidovre Fodbold

FODBOLD: Det går godt i Hvidovre Fodbold, klubben overvinter på 2-pladsen i 1 divisoon, og har fire kampe før tid sikret sig en plads i oprykningsspillet til Superligaen.

Klubbens sportschef Peter Lasssen håber på at flere af de lokale virksomheder hopper med på vognen, så klubben kan fortsætte den gode udvikling, og hjælpe den lokale klub op mod "det forjættede land":

- Vi søger firmaer til vores netværk, især i denne gode tid hvor vi pt. ligger på en af de to oprykningspladser til superligaen, siger Peter Lassen. - Dertil ikke påstået at vi rykker op, men vi går efter det, så vi har virkelig brug for lokal opbakning. Det vil være en hjælp hvis flere firmaer vil være med og "hoppe på bussen".

- Vi syntes selv, vi har et godt netværk, selvfølgelig er der Corona, så det har været lidt på standbye, men vi er på vej igen. Som partner hos Hvidovre Fodbold får du en masse ting, eksponering på Pro Ventilation Arena, hvor at alle vores kampe bliver streamet eller vist i tv på viasats platforme. Vi har VIP arrangementer til vores hjemmekampe med spisning. Der udover er der mulighed for at deltage i vores netværksmøder, som bliver afholdt en gang om måneden, plus en masse andre ting, og med pakker i forskellige prisklasser slutter Peter Lassen.

Vil du høre om mulighederne for at blive partner hos Hvidovre Fodbold, så kontakt Peter Lassen på 51184775 eller mail pl@hif.dk kar-ma

menu
menu