Vinterbaderne holder åbent hus

Vinterbaderne holder åbent hus

- på Søbadet i Hvidovre havn på søndag

Der er nu mulighed for at få et koldt dyp i Kalveboderne med efterfølgende varme i saunaen. Det foregår på søndag den 14. oktober, hvor Hvidovre Vinterbadere holder åbent hus på Søbadet i Hvidovre Havn.

Alle er velkommen til at kigge forbi, og de, der kun har lyst til at høre om foreningen og se Søbadet inden i, er velkommen fra kl 13.00 – 13.30. De, der også har lyst til at bade, er velkommen fra kl 13.45 – 15.00. Man skal dog være over 18 år for at være med til at bade.

- Der er helt utrolig stor interesse for vinterbadning både her i Hvidovre og på landsplan, fortæller formand for Hvidovre Vinterbadere Peter Smith, det er også en fantastisk vintersport, hvor man bliver fyldt med god energi og føler stor velvære.

- Vi mærker tydeligt den stigende interesse på alle de mange henvendelser vi får og vi prøver at følge med og optager så mange nye medlemmer, som foreningen og Søbadet kan rumme. Ønsker man medlemskab i foreningen, er det en god ide at møde op til åbent hus.

Søbadet har kun et lille omklædningsrum og selvom man kan bade gennem hele dagen og saunaen er varm mange timer dagligt, er der tit fyldt godt op.

- Foreningens nye Søbad blev indviet 1. oktober 2017, så man kan sige, at det er splinter nyt, og allerede nu kan vi se, at hvis vi skal kunne rumme alle de mange, som vil dyrke denne dejlige vintersport, har vi brug for større faciliteter, fortsætter formanden.

Har du lyst til at komme med i vandet, skal du medbringe et stort håndklæde og vand til at drikke. Søbadet ligger for enden af den sydlige mole i Hvidovre Havn, Hvidovre Strandvej 31R.

menu
menu