Vinterferie på Hvidovre Hovedbibliotek

Vinterferie på Hvidovre Hovedbibliotek

Vinterferien er på trapperne og det giver god anledning til at tage hele familien med på biblioteket. Ud over en hyggelig stund med leg og nærvær kan du spise din medbragte mad, låne gode bøger og film, eller du kan deltage i vores vinterferiearrangementer.

Børnebiffen

På Hovedbiblioteket starter vi vinterferien med en omgang Børnebiffen i Kometen. Kom og få en god oplevelse i mørket når vi viser små børnefilm i den store biografsal. Det foregår på tirsdag den 12. februar kl. 10.00-10.30. Arrangementet er gratis at deltage i, men kræver tilmelding på tlf. 36 39 20 40.

Fold og Flyv

Torsdag den 14. februar kl. 13.00-15.00 er der Fold og Flyv workshop inde i børnebiblioteket. Sammen puster vi liv i bøgerne, når deltagerne designer deres helt egne papirsflyvere og affyringsramper af kasserede børnebøger. Papirflyverkaptajn Iben guider deltagerne igennem workshoppen med foldemanualer, forhindringsbaner og masser af bevægelse og leg. Arrangementet er gratis at deltage i, men kræver tilmelding på tlf. 36 39 20 40.

Udstilling og kreativ workshop

I vinterferien kan du også opleve en udstilling inspireret af forfatteren Mikkel Milsgaards bog “Alverdens spørgsmål om fisk”. Kom med ned under havets overflade og design selv dine egne fisk som du kan sætte ind i havet. Fredag den 15. februar kl. 13.00-16.00 kommer bogens illustrator Christina Elvira Godsk og holder en kreativ fiskeworkshop. Det kræver ingen tilmelding at deltage i denne.

menu
menu