Vinterjazzen spiller igen i Hvidovre

Vinterjazzen spiller igen i Hvidovre

Hvidovre kan for fjerde år i træk præsentere et stærkt og varieret program til Vinterjazz 2020. I år fejrer festivalen 20-års jubilæum, og der er lagt i ovnen til flere store koncertoplevelser i Hvidovre

Er du til små, hyggelige og intime koncertoplevelser? - så byder chancen sig hele seks gange i februar måned.

Vinterjazz kommer igen i år forbi Hvidovre i perioden fra 6. januar til 29. februar. Og allerede på festivalens første officielle åbningsdag, torsdag den 6. februar, kan man komme til “Mad & Jazz” i Café Bataillionen i Avedørelejren med Nanna Bottos og Frederik Flach. Sidste år solgte lignende tiltag ud på rekordtid. Fredag den 7. februar kan du komme til en eksklusiv “dinner-koncert” hos Restaurant Arti’kok med den amerikanske soulsangerinde Monique Thomas. Senere samme aften giver Monique med band også en gratis intimkoncert i restaurantens baglokaler.

Fredag den 21. februar spiller en af dansk jazz’ mest hyldede guitarister, Jakob Bro, en eksklusiv koncert i hyggelige rammer, når han optræder med sit eksperimenterende solo-format til en dagligstuekoncert i Store Hus i Avedøre. Dagen efter er det børnenes tur til at blive underholdt, når Hvidovre Musikskole åbner dørene for trommeslageren og multiinstrumentalisten Kresten Osgood. Kresten ruller det helt store arsenal af instrumenter frem og spiller koncert, ikke for, men med børnene. Han udtaler:

-... og hvordan kommer det til at lyde? Det ved kun Gud, men det bliver ikke kedeligt..!

Senere samme dag er Hvidovre Hovedbibliotek værter for en interessant duosession med jazzsangerinden Mette Juul, der sammen med Heine Hansen spiller udsøgte numre fra sin nye, anmelderroste cd “Change”.

Releasefest- og koncert

Vinterjazz i Hvidovre rundes af med releasefest og -koncert med Hvidovres helt egen jazzstjerne, Marc Bernstein, når han indtager scenen den 28. februar på Teater Vestvolden. Marc Bernstein er en international anerkendt jazzkomponist og saxofonist - kendt for hans originale spil og intense tilstedeværelse på scenen. Musikken udspringer af en dyb ærbødighed for traditionen kombineret med et personlige aftryk som en musiker, der mestrer sit instrument med en direkte forbindelse til hans hjerte. Kom og hør numre fra hans nye anmelderroste album “Everybody comes from somewhere”.

Læs mere om de forskellige arrangementer og køb din billet på facebook.com/2650kultur/

Årets vinterjazz-program i Hvidovre

Torsdag den 06. februar: Mad & Jazz i Bataillionen med Nanna Bottos og Frederik Flach

Fredag den 07. februar: Monique Thomas & band på Restaurant Arti’kok

Fredag den 21. februar: Jakob Bro (Solo) i Dagligstuekoncert i Store Hus/Avedøre

Lørdag den 22. februar: Jazz for kids med Kresten Osgood på Hvidovre Musikskole

Lørdag den 22. februar: Duosession m. Mette Juul & Heine Hansen på Hvidovre Hovedbibliotek

Fredag den 28. februar: Releasefest og -koncert med Marc Bernstein og band på Teater Vestvolden

menu
menu