VM medaljer til lokale dansere

VM medaljer til
lokale dansere

Det var en fantastisk præstation. Ved det nyligt afholdte verdensmesterskab i disco dance formation i Chomutov i Tjekkiet vandt de to hold fra Henckell Dans en sølv- og en bronzemedalje.

Holdet med pigerne over 30 år vandt en meget flot sølvmedalje og har aldrig danset så godt. Voksenholdet med 24 piger fik en bragende flot bronzemedalje. Der stillede 19 hold op fra hele verden.

Første mål var at komme i semifinalen, det lykkedes fint. De 12 hold i semifinalen dansede så om at komme i finalen. Under meget stor spænding blev finalen annonceret. Kun fem hold var med til slut, deriblandt Henckell danserne, super godt.

Finalen blev danset under en helt fantastisk stemning, hele salen kogte da de 5 hold dansede.

Præmieoverrækkelsen meget blev nervepirrende. Speakeren sagde først 5. pladsen, det var ikke danskerne, så 4. pladsen, det var heller ikke danskerne, på 3. pladsen og bronze kom så danserne fra Henckell, alle var ellevilde, - nr. 3 i verden det bedste resultat Henckell Dans nogensinde har opnået.

En stor applaus til pigerne og instruktøren Lonni Henckell Wikke for et fremragende stykke arbejde. Alle kan nu gå velfortjent på sommerferie.

menu
menu