VM over forventning

VM over forventning

ISSTOK: Det danske landshold, alene med spillere fra Hvidovre, kunne se tilbage på en spændende turnering i det sydtyske, hvor dette års WM i Isstok blev afviklet i byen Regen.

Holdet endte på en 8. plads i B-gruppen, med 10 sejre og 12 nederlag, men når man tager i betragtning, at de tre af spillerne først er startet i år, og en har spillet 1½ år, var det faktisk over forventning, så det lover godt for næste års EM der afvikles i Weiz i Østrig. I B-gruppen vandt Canada, og denne gamle A-nation er dermed tilbage, hvor de retteligt hører til.

Selve turneringen blev, på grund af coronavirus, afviklet under specielle forhold. Allerede fra onsdag, blev der lukket helt ned for publikum, og når man tager i betragtning, at disse stævner på det sydlige Europa, normalt spilles for fulde huse med en fire fem tusinde tilskuere, var det synd for både arrangører, spillere og publikum, det måtte gå glip af den store opbakning. Men den tyske sundhedstjeneste overvågede begivenhederne, og var lige på kanten til at aflyse stævnet, men man accepterede dog at selve finaledagen kunne afvikles med start kl. 6.00 lørdag morgen.

Det danske hold følte dog, at det var en god men meget speciel tur.

menu
menu