Vores nye boligpolitik - en sejr for alle i Hvidovre

Vores nye boligpolitik - en sejr for alle i Hvidovre

Igennem et år har kommunalbestyrelsen arbejdet med udarbejdelsen af en boligpolitik. Det er for socialdemokratiet et stort ønske vi har haft gennem flere valgperioder. Nu har vi gennemført det og det er noget alle partier har været med til at skabe.

En boligpolitik er for os et værktøj, der skal bruges til at udvikle vores by, men det er også et redskab der skal fortælle og sikre fortællingen om Hvidovre - vores fælles historie. Den skal favne nutiden, have det bedste med fra fortiden og ikke mindst være dannende for fremtidens by og boliger her i Hvidovre.

Når vi er særligt begejstrede, er det fordi boligpolitikken favner alle dele af livet og afspejler den mangfoldighed vi i Socialdemokratiet værner om. Der er boliger for unge, for familierne og boliger for dem der er 50+ og ældre. Der er tænkt boliger for alle. Almene-, ejer- og andelsboliger. Politikken favner bredt for borgere - både nye og de af os, der måske har boet her i generationer. Vi glæder os til den fortsatte fortælling om Hvidovre - fuldt udbygget, men ikke fuldt udviklet.

Det er handlinger, der gør en politik levende, og vi er ikke i tvivl om, at der er politisk velvilje til at arbejde for at udfolde vores nye boligpolitik. Der er ingen tvivl om, at Hvidovre er en populær by både at flytte til, vokse op i og stifte familie i. Med boligpolitikken kan vi også blive ved med at være det fremover og med så mange intelligente, bæredygtige og innovative løsninger, vi kan få med.

Socialdemokratiet i Hvidovre er meget bevidste om de mange krav, der stilles med boligpolitikken, for den er naturligvis ikke isoleret fra alt det andet, der følger med by- og boligudvikling. Vi er klar til at diskutere og sikre, at der er plads til det hele, når og hvis behovene opstår - fra daginstitutioner til skoler, til grønne områder, trafik og miljø. Alt skal der tages højde for og alt skal ses i en sammenhæng. Vi har allerede fat om en 10 års plan på daginstitutionsområdet og vi har taget første spadestik for en tilsvarende plan for vores folkeskoler.

Vi sender en stor tak til de øvrige partier for et godt og inspirerende samarbejde - det tegner godt for borgerne og godt for Hvidovre.

Mvh

Finn Gerdes, Benthe Viola Holm, Helle Adelborg, Anders Liltorp, Kenneth F. Christensen, Lars G Jensen, Yasir Iqbal, Maria Durhuus

Den Socialdemokratiske KB gruppe

menu
menu