Djukic redningsmand i kamp HIF godt kunne have vundet

Lyngby fik to straffespark, - HIF-keeperen klarede det ene - Bundopgør mod Vejle på søndag

FODBOLD: Filip Djukic var tilbage i Hvidovre-målet søndag, da Hvidovre spillede ude mod Lyngby. Det normale førstevalg i målet fik også en hovedrolle i opgøret, og var redningsmanden i starten. Efter få minutter kom han godt ud af målet og fik forhindret en tidlig Lyngby-scoring og viste at han trods en 5 måneders pause ikke var rusten.

Efter tyve minutters spil måtte keeperen vise sin styrke igen, da VAR endnu engang fandt et straffespark frem, da bolden ramte Matt Olsens arm i feltet. Her stod Djukic så overfor Gudjohnsen, og den montenegrinske landsholdskeeper, fik læst islændingen og nappede straffesparket helt ude i siden.

I den anden ende havde HIF masser af muligheder, Andreas Smed var tæt på med en returbold på en afslutning fra Lirim Qamili, og første halvleg sluttede som den startede med en lille overvægt til HIF.

Flot indlæg og mål

I anden halvleg blev Tobias Thomsen sendt på banen i stedet for Simon Makienok, hvilket skulle vise sig at være en god beslutning, for efter en times spil sendte Magnus Fredslund et perfekt indlæg ind i Lyngby-feltet til Tobias Thomsen, der flot kunne støde sit 5. sæsonmål i kassen.

Desværre holdt resultatet ikke hjem, for som så mange gange før ødelægger Hvidovre det for sig selv i slutfasen. Denne gang var det Magnus Fredslund der satsede dumt og fik kastet sig ned i en meget unødvendig tackling på en Lyngby mand der var på vej væk fra målet mod hjørneflaget. Det udløste endnu et straffespark, og denne gang fik Djukic lige akkurat ikke fingrene på, og Lyngby fik udlignet til 1-1.

Med det ene point henter Hvidovre lidt ind på OB og Vejle i det spinkle håb om overlevelse, men det ligner mere og mere en umuligt opgave.

Meget står så på spil når det andet bundhold Vejle på søndag kommer på besøg i Hvidovre. Her kan Hvidovre hente yderligere point på den direkte modstander, der gæster Hvidovre Stadion kl. 14.00.