Er Venstre på vej med markant spidskandidat?

 Er Venstre på vej med markant spidskandidat?

Venstre er ikke repræsenteret i Hvidovre kommunalbestyrelse, så der er sonderinger i gang om en topkandidat

Meget tyder på at partiet Venstre i Hvidovre, er på vej med en ny spidskandidat til det næste kommunalvalg.

I øjeblikket foregår der sonderinger, og et markant navn går igen flere gange, nemlig Keld Broksø, kendt journalist, forfatter og kommunikatør. Han er tillige kendt som en meget aktiv næstformand i Hvidovre Kajakklub, har boet i Hvidovre siden drengeårene, og giver ofte sit bidrag i den lokale debat.

Om Keld Broksø kan det i øvrigt oplyses, at han tidligere har været tilknyttet dagbladene Politiken og Jyllands-Posten som journalist, og udover et omfattende forfatterskab med en række velsolgte spændingsromaner med internationalt snit, også har sit eget rådgivende kommunikationsfirma @KB-Kommunikation@ med adresse på Sdr. Kystagervej i Hvidovre.

Ingen er vraget

Venstres lokalformand Leon Tilgaard bekræfter at der p.t. foregår sonderinger omkring partiets kandidatliste, men afviser på det bestemteste at partiets nuværende førstemand og førstesuppleant Mathias Rinaldo er vraget:

– Lige nu er Rinaldo det naturlige bud, men der er lang tid til vort første opstillingsmøde, sandsynligvis i september, siger Tilgaard.

Munchs afhop

Under alle omstændigheder er det klart, at Venstre gerne vil tilbageerobre noget af det tabte i Hvidovre kommunalbestyrelse, hvor man igennem årene har været pænt repræsenteret, – i forrige valgperiode med to.

Ved sidste kb-valg fik man kun spidskandidaten Charlotte Munch valgt, og hun "hoppede af" til Danmarksdemokraterne op til Folketingsvalget og fortsatte som løsgænger i byrådet. Venstres første suppleant Mathias Rinaldo har dog vikarieret et par gange, når Charlotte Munch var forhindret på grund af sit Christiansborg-virke.

Det gør selvsagt ondt i Venstre at de lokale konservative - med ikke færre end fire mandater ved sidste kb-valg - har taget eneretten til at forfægte de mere borgerlige interesser, og ovenikøbet har bidraget til den nuværende flertalskoalition med ny ledelse og ny borgmester i Hvidovre.mads-

Foto: Keld Broksø – måske kommende spidskandidat for Venstre

mads