Farvel til en aktiv Hvidovreborger

Farvel til en aktiv Hvidovreborger

Dødsfald Anker Juhl Hugger

En kendt og meget aktiv Hvidovreborger, Anker Juhl Hugger, er afgået ved døden, og bisættes på fredag den 22. december kl.11.00 fra Risbjerg kirkegårds kapel.

Anker Hugger var født og opvokset på en gård ved Vamdrup i Sønderjylland. Han var derfor tidligt ude og bruge kræfter med landbrugsmaskinerne lige siden han var syv år. I 1954 blev han så soldat ved telegraftropperne i Århus og da han sluttede her var efter to år, skulle han ud og have job - og det skulle ikke være indenfor landbruget. Han sendte derfor en ansøgning til Postvæsenet og han fik først job på Frederiksberg, hvor han var i to år. Herefter blev han ansat ved postvæsenet i Valby, hvor han var i 40 år indtil han gik på pension i 1998.

Siden sin ankomst til Sjælland har han altid boet i Hvidovre, først i Strandmarkskvarteret, sidenhen i lejlighed i Stationsbyen, så i hus på Kærgårdsvej, og siden 2005 på Baunebakkevej.

I sin tid i Strandmarkskvarteret var Anker Hugger bl.a. formand for menighedsrådet ved Strandmarkskirken.

Altid har han været aktiv og det blev ikke mindre efter at han gik på pension.

I flere perioder var han således kasserer for Ældrerådet i Hvidovre, men forlod posten i 2014. Han har også været med i grundejerforeningen i Avedøre og var med til at stifte den fælles grundejerforening for samtlige grundejerforeninger i Hvidovre, så de kunne stå sammen, når der bl.a. skulle forhandles med kommunen.

Anker Hugger vil også blive husket blandt de aktive morgensvømmere, ligesom han elskede sin gymnastik og sine løbeture i skoven. Han tog sig også af andre ældre på samme alder, bl.a. som instruktør på en række motionshold, samt hos Ældresagen med gymnastikhold i Avedøre.

Mange vil mindes Anker Hugger som en ildsjæl, der gjorde en masse for at hjælpe og glæde andre medborgere.

 

m