Gæstespil: Paperlicious

Gæstespil: Paperlicious

Prisvindende forestilling på Teater Vestvolden på næste torsdag den 18. januar 2024

– Vi åbner året med en stor teateroplevelse, som er skabt af Teater Metamorfose, og som vi glæder os til at præsentere for vores publikum i Hvidovre, siger teaterleder på Teater Vestvolden Stefan Pollner.

PAPERLICIOUS er en sanselig fortælling om at genfinde og omfavne indre kreativitet og om at turde bryde ud af hamsterhjulet. To workaholics arbejder deres liv væk i et grotesk kontorunivers lavet af papir. Universet er styret af en altoverskyggende chef, personificeret af en vanddispenser fyldt med blæk; som de to kvinder er nødt til at drikke, for at kunne fungere.

Denne kontorverden har været den samme i hundredvis af år – indtil en lille stemme dukker op. Stemmen kommer fra papiret, som er blevet levende og ønsker forandring.

Papiret forvandles til en lille dukke, der åbner op for en anden verden; en verden, hvor kreativitet og legesyge hersker, og universets kendte orden bliver vendt på vrangen. I løbet af stykket vokser og forvandler dukken sig fra ca. 40 cm til over 3 meter.

Giver gåsehud

PAPERLICIOUS er visuelt, ordløst og fysisk dukketeater, der giver plads til mange forskellige associationer.

Forestillingen blev nummer 2 ved Freisprung Theater Festival 2022, Rostock, og juryen udtalte:

”Hvor kedeligt og overvåget et liv kan et menneske leve, før noget udefra, bryder forbandelsen? Alt er af papir… og så forvandles det til liv, hvilket vender alting på hovedet. Spillet med virtuositet og uden et eneste sagt ord. Wow! Efterlader publikum med gåsehud.”

PAPERLICIOUS er nystartede Teater Metamorfoses første forestilling. Stifterne Evi Arnsbjerg Brygmann og Bianka Drozdik er både medspillende i forestillingen og dukkemagerne bag de eventyrlige papirfigurer.

Forestillingen kan ses torsdag den 18. januar kl. 11.00 og kl. 19.30 i Teater Vestvolden i Kulturhus Risbjerggaard.

Billetter kan købes på teater vestvoldens hjemmeside.