Et toparrangement og 10 DM-medaljer

 Et toparrangement og 10 DM-medaljer

Succesrigt DM Ungdom i atletik på Hvidovre Stadion

ATLETIK: Hvidovre Stadion lignede igen sig selv uden tribuner på løbebanerne, og der var derfor gjort klar til fest for de allerbedste ungdomsatletikudøvere fra hele Danmark, da man i weekenden afviklede det årlige DM, Og en fest blev det, da Hvidovre Stadion igen viste sig som Danmarks flotteste atletikarena med landets hurtigste løbebaner.

Det var svært ikke at blive begejstret, når nogle af Danmarks unge stjerneskud i form af den 18-årige VM-løber Sofia Thøgersen elegant og overbevisende vandt 1.500m, eller når U20-europamasteren på 400m, Jónas Isaksen, løb imponerende 10,23m på 100m. Med knap 1.200 startere fordelt over de 2 dage, så var et højt aktivitetsniveau hele tiden, og med bragende solskin lørdag kunne det ikke blive meget bedre forhold for de ca. 1.000 mennesker der var på stadion.

De lokale ungdomsatleter forstod også at udnytte de gode rammer, og det blev til hele 10 DM-medaljer, hvor Alberte Riber Jakobsen hele to gange stod øverst på medaljeskamlen, da hun genvandt U23-titlen i stangspring med 3,31 meter, og også var en del af det vindende 4x100m stafethold. Flest medaljer fik U23-landsholdsløberen Misja Jepsen, der udover guld på stafetten også vandt dobbelt sølv på 200m og 400m, hvor det blev til personlig rekord på sidstnævnte distance med 57,71 sekund. Yngste medaljetager var 14-årige Karoline Gatzwiller, der debuterede til DM udendørs, og gjorde det overbevisende, da hun vandt en flot bronzemedalje i trespring i U16-klassen.

En stor indsats

- Jeg bliver enormt glad og stolt over den indsats som vores mange frivillige yder, og at vi igen-igen formår at leverer varen. Og vi har allerede fået vores officielle skulderklap, da vi er blevet bedt om at arrangere Nordisk U20-mesterskab i 2024. Det bliver vildt at få fremtidens nordiske atletikstjerner på besøg, sagde en stolt og tilfreds sportschef, Michael Bruun Jepsen.